- Kod: Zaznacz cały
Jeżeli by tam stał cały dzień przeszkadzając znacznej ilości osób inwalid i tym podobnym, to fakt było by to irytujące, ale może tam to auto stało kilkadziesiąt sekund-kilka minut i w czasie w którym tam prawie nikt nie przechodzil, nie korzystał zaden inwalida (niepełnosprawny)
Krotko tam nie stał.
Co do tamtego pieknego zaparkowania na całej szerokości chodnika, nie wiem jak długo tam facet stał, czy 1 minute bo wyskoczył do bankomatu, czy 2 minuty bo wyskoczył po chleb czy dłużej. Jako pieszy bym pewnie coś pod nosem powiedział, ale ominął go i poszedł dalej, bo jako kierowca wole zeby auta które sa parkowane jak najmniej przeszkadzały kierującym. Gdyby tam to auto bylo parkowane notorycznie, to moze troszke by mnie to denerwowało,
Tam niema bankomatów itd tam jest BAR! A za skrzyżowaniem stacja benzynowa. A auto stało dość długo!
A wracając do głownego zagadnienia parkowania równoległego i przy butlach to moje zdanie jest takie same jak shapi, litha i jeszcze kilku osób, normalny człowiek ma w czterech literach takie łamanie przepisów, bo nie stwarza ono ZAGROŻENIA!!! i praktycznie NIKOMU to nie przeszkadza, z wyjątkiem jakichś aspołecznych jednostek. Ale dla ciebie lepiej zeby facet jeździł w kółko po parkingu, wypalał paliwa kopalniane i zanieczyszczał atmosferę, byle nie zatrzymał się na miejscach dla mniej sprawnych z których i tak nikt nie korzysta, i prawdopodobnie (no tak przypuszczam ale moge byc w błędzie) facet w ciągu kilku sekund by sie stamtąd ewakuował, gdyby jakiś mniej sprawny kierowca chciał z tych miejsc skorzystać.
Masz gdzieś ,że ktoś staje przy butlach zamiast na parkingu na którym jest wieeele pustych miejsc! Ale to ,ze będzie się kręcił po parkingu (nie wiem jak można się kręcić po prawie pustym parkingu), spalał benzynę za którą TY nie zapłaciłeś to już ci to przeszkadza. Więc zdecyduj się albo masz wszystko w d.... i jesteś egoistą albo altruistą bo przeszkadza CI ,ze ktoś obcy spala swoje paliwo!
3ci wątek, jakbys mojej dziewczynie zwrócił uwagę na obuwie, to słowo spier... by było chyba najmilszym słowem jakie bys usłyszał. Kazdy prowadzi auto w takim obuwiu w jakim mu jest wygodnie, więc tak czytając twoje wypowiedzi to wnioskuje ze jestes taką jednostką która ma za dużo czasu wolnego i za mało problemów ze masz chęć i nie szkoda ci czasu zajmowac sie takimi bzdetami. Taki pies ogrodnika, sam nic z tego nie ma, ale innych sie bedzie czepiał.
To "gratuluje ci dziewczyny ^^ Ze swoją jestem już dłuższy czas i jeszcze nigdy nie słyszałem aby przeklinała :)
Zresztą wyrażanie czegokolwiek za pomocą wulgaryzmów jest prymitywne. Zawsze można powiedzieć: "Będę robić co chcę" i tyle.
Owszem mam trochę wolnego czasu. W przeciwieństwie do większości ludzi podkreślam WIĘKSZOŚCI żeby nikt nie powiedział ,że napisałem wszyscy. siedzą w barach czy innych pub-ach :]
A ja nie pije nie pale nie ćpam.
Jestem szatynką, więc nic mnie nie zabolało Twisted Evil Po prostu nie lubię wrzucania wszystkiego do jednego worka: blondynki tępe, łysole koksy, koty wredne, rude fałszywe itp... żenada Cool
Nigdy nie mówię nic bezpodstawnie! I nienawidzę stereotypów.
Ale ok koniec z blondynkami. Niedawno widziałem kobietę o ciemnych włosach ,która z pasa do skrętu w prawo skręciła sobie w lewo przez całe skrzyżowanie ^^ Ale co mnie to obchodzi skoro to mnie nie dotyczy? A to ,że mogła kogoś nieźle uszkodzić to się nie liczy bo nikomu nic nie zrobiła czyli według waszego rozumowania nie stworzyła zagrożenia.
Jakaś denna stronka, która stworzył zdradzony facet
Pierwszą lepszą dałem która opisuje problem :]
Ta zdradzony a może jeszcze zazdrości kobietą ,że one mogą jeździć w szpilkach a on nie!
A jak matka idzie z wózkiem albo niepełnosprawna i spycha przechodniów na trawnik to wiesz jak sie oni wtedy czuja? Albo jak matka z dzieckiem popier... (pcha) wózek po jezdni a nie po chodniku bo tam jest nierówno? Wiesz jak sie wtedy czuje kierowca? Głupie twoje pisanie.
Skoro matka ma wózek jest większa a pieszym łatwiej ustąpić miejsca niż jej zjechać! To samo tyczy się niepełnosprawnych? Myślisz ,że wózkiem tak łatwo się manewruje? Skoro dostałeś zdrowe nogi to chodź na nich, bo tak jak moja koleżanka wielu ludzi urodziło się takich! Ale skoro przeszkadza CI ,ze musisz im ustępować miejsca, nie przeszkadza Ci zajmowanie dla nich miejsc parkingowych to mam nadzieje ,że kiedyś rozwalisz się o drzewo i będziesz wkurzał się na ludzi którzy zajmują Twoje miejsca parkingowe którym nie chce się zejść trochę w bok i zrobić trochę miejsca człowiekowi na wózku inwalidzkim!
Taki pies ogrodnika, sam nic z tego nie ma, ale innych sie bedzie czepiał
Chyba pomyliłeś pojęcia. Mam z tego wielką satysfakcję!
Nie łamię przepisów! Wiec mam prawo się denerwować na tych którzy je łamią i przy prawie pustym parkingu nie chce im się d... ruszyć kilka metrów do sklepu wolą łamać przepisy i zaparkować jak najbliżej się da :]
A to dla większości z was z dedykacją ode mnie.
http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/2 ... coNero.jpg