Łuk - pytanie, zdjęcie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez dawgoly » czwartek 11 marca 2010, 21:03

piotrekbdg napisał(a):dowgoly, tylko pytanie czy ona chce się czegokolwiek nauczyć, bo wydaje mi się, że szuka recepty na zaliczenie, a niekoniecznie na naukę.

To wlasnie chcialem przekazac w swoich postach.
Chcialbym jednak zeby lydzie umieli jezdzic a nie tylko zdawac egzamin-to przy okazji. :)
Prawko B od 02 2004 :)
dawgoly

Postprzez dawgoly » czwartek 11 marca 2010, 21:09

lith napisał(a):A po co składać lusterka to juz w ogóle nie wiem. Powiedzcie jakie to tajemne bonusy daje umiejętność zrobienia łuku bez sztuczek?

U mnie punktem wyjścia przy cofaniu był właśnie jakiś słupek mijający lusterko- czyli łuk zrobiony na małpę. Po prostu szkoda było mi czasu na kursie na szlifowanie łuku. Poza tym od tego pierwszego obrotu to są jak już drobne poprawki i unikniemy sytuacji, że nas wyniesie tak, że się zkichamy, a nie wykręcimy.

Jakoś ten fakt się za mną nie ciągnął... i już raczej nie będzie :P

Skoro tak piszesz to widze ze potrafilbys jednak pojechac ten łuk noramlnie a nie na pachołki :) Bo faktycznie nauka na pamiec jest jakąs tam metoda ale co wtedy gdy sprawy sie komplikuja i juz trzeba pomyslec :) . Naprawde myslenie sie przydaje na drodze juz po zdaniu egzaminu, polecam :)

Mysle ze ten temat jest wyczerpany.
Prawko B od 02 2004 :)
dawgoly

Postprzez ella » czwartek 11 marca 2010, 21:22

Mysle ze ten temat jest wyczerpany.

...i to nie tylko w tym wątku.
Na forum można znaleźć "tony" takich informacji. Zapraszam do poczytania.
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy