Pawlisko7 napisał(a):Można wiedzieć dlaczego robisz OT?
Dlatego, żeby wszystkim pokazywać, że tak naprawdę nie mają pojęcia co to znaczy być świetnym kierowcą.
Pawlisko7 napisał(a):Widziałem już jedną niepotrzebną dyskusję na ten temat, wywołaną przez Ciebie i naprawdę uważam, że nie musisz wszystkim pokazywać, że tak naprawdę nie mają pojęcia co to znaczy być świetnym kierowcą.
I zobaczysz jeszcze niejedną, bo nie zamierzam przechodzić obojętnie obok czegoś takiego.
Pawlisko7 napisał(a):To, że autor tematu uważa, że jego kolega jest świetnym kierowcą - ma takie prawo.
Oczywiście, że ma takie prawo, a ja mam prawo zapytać go, na jakiej podstawie tak sądzi. Chcę się dowiedzieć tylko tego, bo cały czas usiłuję zrozumieć, jakimi kryteriami kierują się ludzie uznając siebie lub innych kierowców za dobrych, bardzo dobrych i znakomitych. Wcale nie chcę wywoływać zbędnego offtopa, tylko ograniczyć go do minimum, ale m.in. dzięki takim wypowiedziom jak Twoja, jest to mocno utrudnione.
Pawlisko7 napisał(a):Chyba, że może znasz jakiś ośrodek egzaminowania "świetnych kierowców" który przeprowadza egzaminy ludzi z prawem jazdy i po zdaniu nadaje tytuł "świetnego kierowcy"? Wtedy można byłoby rozstrzygnąć ten problem.
A wiesz, że już dawno myślałem o czymś takim? Nie żeby mieć własny ośrodek, tylko żeby takie coś było regulowane ustawowo, podobnie jak egzaminy na prawo jazdy. Bardzo bym był zadowolony, gdyby takie coś powstało, ale to raczej tylko marzenia...