Witam sprawa ma się następująco... dzisiaj moja dziewczyna miała egzamin w ośrodku word. Była pewna ze egzamin ma zdany lecz egzaminator odpowiedział że wynik negatywny cyt."niezdecydowana" jest Pani. A Syt miała niby miejsce na skrzyżowaniu równorzędnym w deszczowy dzień z ograniczona widocznością. zbliżając się do tego skrzyżowania usłyszała polecenie że w lewo.... Zwolniła praktycznie do zera ponieważ na skrzyżowaniu z jej lewej znajdował się pojazd oraz nie było pewności czy z jej prawej jakiś nie nadjeżdża. Zahamowała na chwilę żeby się zorientować w taka pogodę jak sytuacja się ma czy może bezpiecznie wykonać manewr. Egzaminator po wykonaniu tych czynności zabrał ja ponownie na równorzędne i tak samo powtórzył polecenie.Sytuacja się powtórzyła. Po powrocie do ośrodka (ona za kierownica) Powiedział że negatywny i uzasadnił jak wyżej. Wszystko inne było wykonane poprawnie.
Czy ocena egzaminatora jest słuszna?
Jak wygląda sytuacja podczas odwołania się?
Dziewczyna sie boi ze jeśli zostanie rozpatrzona dla niej negatywnie to będą potem tego konsekwencje że egzaminatorzy będą się w jakiś sposób mścić.
Oraz jak ogólnie wygląda sprawdzanie nagrania. w obecności kogo się one odbywa.
Przepraszam jeśli w złym dziale umieściłem ale jestem nowy i sie zbytnio nie orientuje.
Pozdrawiam Forestit