Tył:

Przód:

Niestety.
To z tyłu w istocie bardziej kojarzy się z bębnem a to z przodu z tarczą. I co teraz? Mam ten tył wymienic na tarcze, i ile zabulę???
pozdrawiam
vonBraun
post edytowany przez moderatora (regulamin, pkt 8.)
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez vonBraun » wtorek 08 grudnia 2009, 01:28
przez Xsystoff » wtorek 08 grudnia 2009, 01:31
przez mk61 » wtorek 08 grudnia 2009, 01:32
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez vonBraun » wtorek 08 grudnia 2009, 01:36
mk61 napisał(a):Nie masz wymieniać. A BOReK ma Hondę, a w nich technologia szła bardzo szybko. :) Poproś tylko mechanika o sprawdzenie stanu bębnów i szczęk. I bardzo dobrze Ci się kojarzy. Z przodu masz hamulce tarczowe, a z tyłu bębnowe.
Xsystoff napisał(a):GV Mk1 1.6 ma z tylu bebny, co mnie jakos nie dziwi, bo osiagi sa slabiutkie.
przez sjakubowski » wtorek 08 grudnia 2009, 02:02
annubis17 napisał(a):Lepiej czekać niż ryzykować, potem sa tego takie skutki.
przez Xsystoff » wtorek 08 grudnia 2009, 16:26
vonBraun napisał(a):Zalety mojej ukochanej Suzi nie polegają na szybkości i przyśpieszeniach ;-)
przez BOReK » wtorek 08 grudnia 2009, 20:38
przez miciu10 » środa 09 grudnia 2009, 10:01
przez vonBraun » środa 09 grudnia 2009, 22:59
miciu10 napisał(a):Znam to skrzyżowanie - często wjeżdżam na Potokową jadąc skrótem przez Ogrodową i naprawdę radzę pojechać prawie do końca - do miejsca, w którym pojawia się dodatkowy pas do skrętu w lewo i tam próbować się wbijać.
/.../ ponadto prawy pas porusza się szybciej ze względu na to, że wielu kierowcom nie starcza cierpliwości i wbijają się na lewy za szybko. Jeśli ktoś Ci zacznie trąbić, olej go - zazwyczaj chce się wbić przed wszystkich na samym końcu.
miciu10 napisał(a):Czytałem, że na tym skrzyżowaniu ma się zmienić organizacja ruchu w ten sposób, że ten dodatkowy lewoskręt zostanie połączony z lewym pasem, prawy pas wyprowadzi nas na obecny środkowy, a jako nowy pas pojawi się prawoskręt.