Więcej niż jeden egzaminator ?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Więcej niż jeden egzaminator ?

Postprzez Ewap » środa 04 sierpnia 2004, 19:54

Witam wszystkich i mam pytanie ilu mieliście egzaminatorów? bo zazwyczaj jest jeden. Ja 2 tygodnie temu zdawałam egzamin i miała dwóch egzaminatorów nie tylko na placu ale i w samochodzie. Ale udało się zdałam za pierwszym razem i uważam, że wiele opinii na ich temat jest przesadzonych. pozdrawiam
Ewap

Postprzez tfu! » środa 04 sierpnia 2004, 20:12

a, to ciekawe, o tym nie słyszałam. gdzie tak było?

a co do przesadzonych opinii to też zdałam za pierwszym razem i nie narzekam, ale ciężko osądzać czy reszta opinii jest przesadzona czy też nie, jeśli obcowałaś z egzaminatorem te pół godziny. co miasto to inaczej, co egzaminator to obyczaj i nie można negować niestety wydaje mi się opinni innych po 30 minutowym jednorazowym doświadczeniu.

a zę nie mamy skłonności do umartwiania się i bicia w pierś to rzecz inna. niekiedy łatwiej jest innym donieśc na "złego" egzaminatora niż pochylić czoło nad właśnym stresem, niedouczeniem, zegapieniam, niechlujstwem itepe... :? :)
tfu!

Postprzez ella » środa 04 sierpnia 2004, 22:19

Może egzaminator był kontrolowany z zewnątrz. Jak to się w szkole nazywało wizytacja :wink:
Powinni częściej tak robić.
że wiele opinii na ich temat jest przesadzonych

Oczywiście nie należy egzaminatorów wrzucać do jednego worka. Zdażają się rzeczywiście tacy, którzy nie powinni wogóle pracować w tym zawodzie.
ella
Moderator

Postprzez Sławek_18 » środa 04 sierpnia 2004, 22:52

we wszystkich zawodach trafiaja sie rodzynki i nic z tym nie zrobimy.
A z ta wizytacja, napewno polepszylo by to jakos egzaminu. Jesli ten wizytator bylby BEZSTRONNICZY wogole z innego np. miasta.
Ale to tez jest jak widac rodzynek :]
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Powrót do Egzamin na prawo jazdy