Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez dylek » czwartek 27 sierpnia 2009, 20:09
przez Rajdowiec4 » czwartek 27 sierpnia 2009, 20:22
tristan napisał(a):Rajdowiec4 napisał(a):Zgadzam się z athlon'em i zzzz'tem i kompletnie nie rozumiem bac'a, a jeszcze bardziej tristan'a.
[...]
Są ludzie i parapety, ale żeby urodzić się klamką...
Kolejny Wielki Mondry, co tylko rozmówców obraża, a imion nie potrafi odmieniać po polsku. Ja wiem, że matura nie jest wymagana do zostania kierowcą (a szkoda), ale skoro już chcesz obrażać innych, to przynajmniej naucz się języka, w jakim to robisz. Bo na razie się ośmieszasz tylko.
przez athlon » czwartek 27 sierpnia 2009, 21:25
przez cwaniakzpekaesu » czwartek 27 sierpnia 2009, 22:12
cwaniakzpekaesu napisał:
Lepiej będzie dla wszystkich, jeżeli instruktor (?) z niebieskiego zmieni zawód...
Bo uczy zgodnie z prawem, a nie zwyczajami i zdrowym rozsądkiem? Fakt, że to może niebezpieczne, ale czy na pewno chcemy mieć Meksyk w Polsce? Kto, jak nie instruktor ma uczyć postępowania zgodnie z prawem?
Co on biedny może na to, że reguła prawej ręki w polskim prawie jest skopana oraz że usunięto podporządkowanie zawracania czym wprowadzono permanentny chaos?
przez tristan » piątek 28 sierpnia 2009, 08:27
dylek napisał(a):Tristan - a gdzie ty tu na moim rysunku rondo widzisz ????
Rajdowiec4 napisał(a):Po pierwsze: nie obrażam rozmówców - wyrwałeś dwa zdania z kontekstu i interpretujesz je - masacra
Po drugie jeśli już to mądry
Po trzecie to nie są imiona - imiona i nicki inaczej się odmienia!!!
Imię zzzz lub np. bac (bez urazy panowie) - kim trzeba być, żeby takie rzeczy pisać...
Rajdowiec4 napisał(a):To rozumiem, że Ty jadąc w niebieskim samochodzie nie przepuściłbyś tego czerwonego?
Rajdowiec4 napisał(a):Powodzenia na drodze - pierwszeństwo ustala się przed wjazdem na skrzyżowanie i TY OKREŚLIŁEŚ JE ŹLE!!!
Rajdowiec4 napisał(a):Pomyślcie co by było na bardziej rozbudowanych skrzyżowaniach, gdybyśmy brali pod uwagę interpretację prawną tristan'a, dodam - błędną interpretację.
przez athlon » piątek 28 sierpnia 2009, 09:17
przez piotrekbdg » piątek 28 sierpnia 2009, 10:48
No jest wyspa i ruch odbywa się wokoło wyspy. Jeżeli mówisz, że takie skrzyżowanie nie ma znaku ronda, to już w ogóle jakieś kuriozum
przez Rajdowiec4 » piątek 28 sierpnia 2009, 12:31
athlon napisał(a):No dobra a napiszcie mi który pojazd na rysunkach A B C D ma pierwszeństwo i dlaczego???
http://www.voila.pl/001/fqm87/index.php?get=1&f=1
przez bac » piątek 28 sierpnia 2009, 12:47
tristan pewnie myśli inaczej
Mam nadzieję tristan, że spotkamy się kiedyś na takim skrzyżowaniu
przez athlon » piątek 28 sierpnia 2009, 13:09
przez Rajdowiec4 » piątek 28 sierpnia 2009, 13:09
przez tristan » piątek 28 sierpnia 2009, 19:05
athlon napisał(a):No dobrze, ale dlaczego tristan do zawracania stosuje art. 25 PoRD zamiast art.22 PoRD ??????
Rajdowiec4 napisał(a):A w ogóle imiona pisze się z dużej litery, nie tristan?
przez dylek » piątek 28 sierpnia 2009, 20:10
przez Rajdowiec4 » piątek 28 sierpnia 2009, 20:11
przez athlon » sobota 29 sierpnia 2009, 00:36