Zdalem prafko! [Bydgoszcz]

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zdalem prafko! [Bydgoszcz]

Postprzez blackburn » wtorek 13 lipca 2004, 13:30

Siemano!
To moj pierwszy post na tym forum i ciesze sie ze to wlasnie taki post :D
Jakies dwie godziny temu zdalem prawko na kat. B! Teoretyczny - bez bledow, plac - zestaw 6 - wszystko za pierwszym razem. Na miescie mialem kilka bledow, w pewnym miejscu przekroczylem linie ciagla i myslalem ze to koniec. Dojechalem z powrotem do WORD-u, Egzaminator mowi "co mam z toba zrobic?", krotka pogadanka o moich bledach i... POZYTYW!!! Jeszcze do teraz nie moge w to uwierzyc. Ludzie nie martwcie sie tym ze popelniacie jakies bledy, nie zawsze jest wszystko stracone! Zawsze wierzcie w swoje mozliwosci i nigdy sie nie poddawajcie mimo tego ze sytuacja moze sie okazac beznadziejna! Nie bojcie sie - naprawde nie warto. Wszystko bedzie OK! Zycze powodzenia tym wszystkim ktorzy maja egzamin dopiero przed soba. Na pewno zdacie!

pozdrawiam!
blackburn

Postprzez to ja » wtorek 13 lipca 2004, 13:38

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Pysia » wtorek 13 lipca 2004, 17:47

GRATULUJĘ :!:
Pysia

Postprzez Salieri[MT] » wtorek 13 lipca 2004, 18:52

Gratuluje! Ja także, za pierwszym razem byłem przekonany, że nie zdałem po dojechaniu do WORD'u, ale egzaminator mnie mile zaskoczył :wink: .
Salieri[MT]

Postprzez bialy » wtorek 13 lipca 2004, 19:04

Szerokiej Drogi :!::!::!:
bialy

Postprzez xdawidx » środa 14 lipca 2004, 13:59

Hej - gratuluje zdanego egzaminu - miałeś wiele szczęścia bo "najgorsi" Bydgoscy egzaminatorzy są na urlopie i wrócą dopiero w przyszłym tygodniu - dzięki temu w poniedziałek zdał mój kumpel (bo trafił na w porzo egzamitora) :D
Mayones KTM-2 my sweet guitar :)
xdawidx

Postprzez FlameCraft » środa 14 lipca 2004, 19:46

no to mnie pocieszyłeś....od przyszlego tygodnia wlasnie moge miec egzamin;/
FlameCraft

Gratuluję! :)

Postprzez Strumyczek » czwartek 15 lipca 2004, 14:28

Mialam prawie dokladnie tak samo:)
Zdalawałam 13-go lipca. Testy - zadnego błędu, wyszłam jako pierwsza z sali - najszybciej skończyłam:) Na placu zdały tylko 3 osoby... potem miasto i... wiedzialam po krótkiej jeździe, że "po mnie". Ale kazał jechać dalej. W końcu zajechalam na ośrodek egzaminacyjny, i także usłyszałam pytanie "co ja mam z Tobą zrobić" :) Widocznie to co się egzaminatorowi spodobało przeważyło nad tym co się nie spodobało:) A to był egzaminator "kosa". Miasto zdały niestety tylko 2 osoby.
Moja rada dla zdających: nie przejmować się tym, czy się zda czy nie, tylko robić swoje i skupiać się na jeździe - aha i mieć w miarę zadowoloną minę, nawet po tym, jak "zbeszta". Niech widzi, że nie dajesz się wyprowadzić z rónowagi i nie panikujesz:)
Strumyczek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy