Elu, nie przypominam sobie abym wypowiedział się w takim twierdzeniu.Pokaż mi, gdzie napisałem "że chętnych nie będzie"?.
Snuj, może i nie napisałeś dosłownie, "że chętnych nie będzie" ale ze wszystkich twoich wypowiedzi wynika taki wniosek. Bynajmniej ja to tak odebrałam. A nie jest to jedna twoja wypowiedź a kilka :wink: Sorry jeżeli Cię uraziłam :wink:
Jeżeli chce korzystać, musi wydać pieniądze, a tych nam wszystkim ciągle brakuje.Na B1, zarabiają Ośrodki Szkolenia kierowców, Wojewódzkie Ośrodki Ruchu Drogowego,
Dlatego właśnie, przy takim finansowym niedostatku w państwie polskim uważam że B1 nie jest potrzebną kateogorią.Zobacz, Sławek18 napisał słowa "Jeżeli miał bym pieniądze..." to wtedy można korzystać z uprawnienia na B1.Ale większość z nas ich poprostu nie ma.Być może w tej "100" trafi się pare synusiów którzy mają wysoko postawionych tatusiów i oni mogą sobie na takie auto pozwolić, ale większość, zdecydowana, niestety nie skorzysta z posiadania kategorii B1.
OSK musi na czymś zarobic to ich praca. Kazda firma na czymś, kimś zarabia, żeby istnieć. Ty płacisz ubezpieczenie i na tym tez ktoś zarabia.
Snuj rozejrzyj sie na około, na piękne wille, młodych ludzi w luksusowych samochodach. Widac, że nie wszyscy nie mają pieniędzy :wink: Zawsze znajdzie się kilku napalonych na B1.
A co do wieku od jakiego powinno się jednak dawać uprawnienia do poruszania się po drogach publicznych to kiedyś się wypowiadałam. No ale jak jest takie prawo, że mozna od 16 na B1, to niech się szkolą ci co mają za dużo kasy.