Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:) Wczoraj w krakowski MORDzie zdałam prawo jazdy:) Było to moje pierwsze podejście i strasznie się cieszę!!!
Ponieważ nie jestem z Krakowa we wrześniu rozpoczęłam poszukiwania, jaki ośrodek wybrać. I natknęłam się na to forum... Właściwie dzięki opiniom tutaj zamieszczonym podjęłam decyzję co do wyboru ośrodka. I był to strzał w dziesiątkę!!!!!! Gorąco, gorąco polecam AutoTop Czubaj&Kurek na Al. Pokoju...
Kurs zaczęłam 6 października. Najpierw przez 2 tygodnie robiona jest teoria, obecność na wykładach jest obowiązkowa. Początkowo nie byłam tym faktem zachwycona, ale później stwierdziłam że warto jednak chodzić. Panowie, którzy prowadzą wykłady omawiają różne sytuacje, które mogą nas spotkać na egzaminie, tłumaczą jak należy sie zachować, na czym i dlaczego ludzie najczęściej oblewają egzamin. Więc warto chodzić i robić notatki!!! Na wykładach można sobie zrobić herbatkę i kawę (choć tej ostatniej raczej nie polecam :D:D:D)
Na ostatnim wykładzie rozpisywałam jazdy... Co prawda jeździć zaczęłam od 1 grudnia, bo mój ośrodek przezywał prawdziwy szturm kursantów, ale teraz jest dodatkowy instruktor i z tego co wiem jest trochę luźniej niż wtedy gdy ja się zapisywałam... No więc 30 godzin wyjeździłam na nowych Toyotach w samym grudniu!!!!.. Jazdy miałam nawet w przerwie świątecznej. To że tak szybko uporałam się z wyjeżdżeniem tych godzin zawdzięczam Najwspanialszemu na Świecie Instruktorowi - P. (...)!!! Jego cenne rady i naprawdę niekonwencjonalne metody:) sprawiły że zdałam egzamin za pierwszym razem!!! (kto jeździć będzie z P.Bogusiem zrozumie co znaczą "niekonwencjonalne metody":)) I naprawdę egzamin to był pikuś przy trasach jakie pokonywałam ze swoim instruktorem!!!
Teraz już czekam na Swoje Prawo Jazdy:D, a Wam wszystkim życzę szczęścia na egzaminie!!!!!
A mojego ośrodka na Al. Pokoju nigdy nie zapomnę!!!! Bo naprawdę ludzie tam są prze-kochani!!!
Apropos zarzutów ola123: nie wiem po co ludzie mieliby kłamać, ja naprawdę nie miałam pojęcia, który ośrodek wybrać i gdyby nie rady osób z tej stronki zapewne bardzo bym załowała!!!! ola123 więcej wiary w ludzi :)