tristan napisał(a):Rodzi się pytanie zasadnicze czy wogóle po najmniejszej linii oporu chamowanie takie ma sens w roku dwutysięcznym ósmym.
Kto znajdzie 3 błędy w tym zdaniu? :) Pomijając brak przecinka, neologizm "chamowanie" i dość dziwny szyk. :)
przez scorpio44 » wtorek 28 października 2008, 14:00
tristan napisał(a):Rodzi się pytanie zasadnicze czy wogóle po najmniejszej linii oporu chamowanie takie ma sens w roku dwutysięcznym ósmym.
przez adam_0103 » wtorek 28 października 2008, 14:23
przez scorpio44 » wtorek 28 października 2008, 14:30
przez cman » niedziela 02 listopada 2008, 13:38
Driver'ka napisał(a):Te pokrętło na końcu dźwigni...
przez scorpio44 » poniedziałek 03 listopada 2008, 00:29
rocko19 napisał(a):Chyba nikt niewie bo kierowcy tam nie wiedza chyba coto jest włanczanie:)
przez adam_0103 » czwartek 27 listopada 2008, 16:23
MALINA77 napisał(a):larsa, niemiałam nic złego na mysli pisząc ze za mało 6 tys, po prostu bardzo trudno znaleść fajny samochodzik za ta kwotę i wszystko,
a czytając posta który wczesniej napisałas , odniosłam wrazenie jakbyś chciała mi sie odgrysc , jasne majac 15 tys juz lepiej sie patrzy szukając autka, masz wieksze pole manewrów, ale to tylko moje zdanie, w innym wątku ja prosiłam o pomoc forumowiczów odnosnie autka czy mam kupować małe czy wsiąsc do duzego i w dodatku z automatem , i wiesz co stwierdziłam ze niebedę kasy marnowac byłam nawet ogladac własnie akurat ogladałam yariske , corse i równiez forda ka , zdecydowałam się na yariske ( no tobie się niepodoba, chociaz to wdzieczne autko) zdecydowałam ze ma byc yariska, któregos dnia musiałam sama( bo nie maiłam innego kierowcy do dyspozycji, musiałam liczyc tylko na siebie, oczywiscie wiedziałam na czym automat polega więc...) pilnie gdzies pojechac i odwazyłam sie wsiąsc do tego duzego z automatem i bardzo sobie chwale i jestem sobie wdzieczna ze niekupiłam tej yariski tylko wsiadłam do duzego , dzięki czemu niemam juz oporów a bałam się jak cholera ze niebedę umiała zaparkowac , ze zawielki jest dla mnie , ze automat ,tak wiem pisałaś ze wolisz małe wiec i tak sama musisz zdecydować , ale ja na twoim miejscu uzbierałabym wieksza kwote jesli ci się tak bardzo niespieszy i kupiłabym cos nowszego a wiem ze pisałas ze ma to byc na dłuzej, pozdrawiam
przez barsiarz » czwartek 27 listopada 2008, 17:19
przez Floyd » czwartek 27 listopada 2008, 17:47
ktośtam napisał(a):wogule
przez Glammaniara » czwartek 27 listopada 2008, 20:17
przez BOReK » czwartek 27 listopada 2008, 20:28
Glammaniara napisał(a):Ja tam wogóle nie zwracam uwagi na to jak kto pisze. Najważniejsza jest w końcu treśc.
przez MALINA77 » czwartek 27 listopada 2008, 20:44
no co, czepiacie sie :lol: , o jejku, zado uzywam polskich znakow, a na innym forum koncze zdanie zawsze z wykrzyknikiem , poprostu, jak pisalam to niezwrocilam uwagina takie pierdołki jak kropka :D :lol:adam_0103 napisał(a):MALINA77 napisał(a):larsa, niemiałam nic złego na mysli pisząc ze za mało 6 tys, po prostu bardzo trudno znaleść fajny samochodzik za ta kwotę i wszystko,
a czytając posta który wczesniej napisałas , odniosłam wrazenie jakbyś chciała mi sie odgrysc , jasne majac 15 tys juz lepiej sie patrzy szukając autka, masz wieksze pole manewrów, ale to tylko moje zdanie, w innym wątku ja prosiłam o pomoc forumowiczów odnosnie autka czy mam kupować małe czy wsiąsc do duzego i w dodatku z automatem , i wiesz co stwierdziłam ze niebedę kasy marnowac byłam nawet ogladac własnie akurat ogladałam yariske , corse i równiez forda ka , zdecydowałam się na yariske ( no tobie się niepodoba, chociaz to wdzieczne autko) zdecydowałam ze ma byc yariska, któregos dnia musiałam sama( bo nie maiłam innego kierowcy do dyspozycji, musiałam liczyc tylko na siebie, oczywiscie wiedziałam na czym automat polega więc...) pilnie gdzies pojechac i odwazyłam sie wsiąsc do tego duzego z automatem i bardzo sobie chwale i jestem sobie wdzieczna ze niekupiłam tej yariski tylko wsiadłam do duzego , dzięki czemu niemam juz oporów a bałam się jak cholera ze niebedę umiała zaparkowac , ze zawielki jest dla mnie , ze automat ,tak wiem pisałaś ze wolisz małe wiec i tak sama musisz zdecydować , ale ja na twoim miejscu uzbierałabym wieksza kwote jesli ci się tak bardzo niespieszy i kupiłabym cos nowszego a wiem ze pisałas ze ma to byc na dłuzej, pozdrawiam
Chyba jedno z dłuższych zdań na forum? :wink:
przez MALINA77 » czwartek 27 listopada 2008, 20:45
a co ci to przeszkadza, wazne ze ty piszesz poprawnie, :lol:Floyd napisał(a):ktośtam napisał(a):wogule
Ludzie, kiedy wy się nauczycie to poprawnie pisać? Nie "wogule" tylko "w ogóle". ;]
przez Khay » czwartek 27 listopada 2008, 22:50
MALINA77 napisał(a):a co ci to przeszkadza, wazne ze ty piszesz poprawnie, :lol:
przez Floyd » czwartek 27 listopada 2008, 23:20
MALINA77 napisał(a):a co ci to przeszkadza, wazne ze ty piszesz poprawnie, :lol:Floyd napisał(a):ktośtam napisał(a):wogule
Ludzie, kiedy wy się nauczycie to poprawnie pisać? Nie "wogule" tylko "w ogóle". ;]
przez MALINA77 » czwartek 27 listopada 2008, 23:32
Otóż nie wiem jak się cytuje kila zdań z różnych wypowiedzi, i dlatego napisałam post pod postem.Khay napisał(a):MALINA77 napisał(a):a co ci to przeszkadza, wazne ze ty piszesz poprawnie, :lol:
Właśnie problem, że po setnym takim kwiatku człowiek zaczyna mieć wątpliwości... I jeśli już to "nie zwróciłaś". Edytować posty to też nie jest wielka sztuka... :(
Ja rozumiem, że można mieć problem z ortografią jak człowiek używa komunikatorów np., ale forum? Wystarczy firefox i już, ortów mniej o jakieś 90% (przejdą tylko rozmaite "morza"). To tak trudno, jeśli się nie umie samemu, wspomóc się techniką...? :/
Pozdrawiam
Khay