"Kursantka płaci za błąd egzaminatora WORD"

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez pcuryllo » sobota 07 kwietnia 2007, 20:00

ja tam jezdzilem 50 min i jakos tak strasznie dlugo to mi sie nie wydawało, powiedziałbym nawet że zleciało.
Pozdrawiam,
Piotr Curyłło

http://kierowca-zawodowy.pl
pcuryllo

Postprzez gagaga » piątek 20 kwietnia 2007, 15:40

Hmm, znaczy, ze urzednicy ogladaja filmy z jazdy przez zrobieniem prawka? O_O
Zawsze myslalem, ze film jest tylko w razie odwolania...

ps. Do tego o ile pamietam word twierdzil, ze nie da sie sprawdzic pewnej sytuacji, bo tasma juz skasowana... Wiec jak to jest? Urzad ma swoja kopie, czy zalatwia wszystko w kilka dni a prawko lezy sobie miesiac w poczekalni zeby odrobic norme?
gagaga

Postprzez Kukiz » poniedziałek 15 września 2008, 23:11

To tylko ja taki biedny który jeździł godzinkę :wink:
Sprawa wygląda następująco, cały egzamin nie był przeprowadzony błędnie tylko był za krótki. Nie powinien być kasowany cały tylko dokończony. Np. 20 minut na mieście bez manewrów parkowania, zawracania i placu.
Kukiz

Postprzez ButterflyEffect » poniedziałek 15 września 2008, 23:25

Kukiz, ja jeździłam 1,5 godziny :P
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez moniaska » wtorek 16 września 2008, 00:01

ButterflyEffect, a dlaczego tak długo, z powodu korków czy był jakiś inny powód :?: 1,5 h to trochę długo, mój stes po 1h by osiągnął maxinum i coś zwoliła od razu :wink:
26 wrzesień 2008 zdane za pierwszym razem :wink:
moniaska

Postprzez ButterflyEffect » wtorek 16 września 2008, 00:10

Korki, korki i jeszcze raz korki. Jak ktoś był w Krakowie, to wie, co znaczy hasło: Nowohucka. Tam jest dramat, codziennie i od lat.. Może kiedyś się doczekamy jakiegoś dobrego rozwiązania tych korków (jakaś estakada np., bo podobno były takie plany, ale coś to ucichło).
Wiesz, tak Ci się wydaje, że po godzinie byś już nie dała rady, ale ja na początku się trochę denerwowałam, tak po 20 minutach trochę mi zszedł pierwszy stres i było ok. Maxymalna koncentracja (co przy 38 stopniowej goraczce nie było łatwe :P ) i.. do przodu :]
Najważniejsze, to nie myśleć o stresie, a o tym, by niczego nie przegapić.
Przy tak dużym natężeniu ruchu, jak między 14, a 17 w Krakowie, trzeba naprawdę uważać, zwłaszcza przy zmianie pasa, gdzie nie każdy chce puścić egzamin :P Trzeba uważać, żeby nie wymusić pierwszeństwa.
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez l33t » wtorek 16 września 2008, 12:26

ButterflyEffect napisał(a):Przy tak dużym natężeniu ruchu, jak między 14, a 17 w Krakowie, trzeba naprawdę uważać, zwłaszcza przy zmianie pasa, gdzie nie każdy chce puścić egzamin :P Trzeba uważać, żeby nie wymusić pierwszeństwa.

Ja o tym pomyślałem już podczas dobierania terminu. Rozmyślnie wziąłem właśnie egzamin o godzinie 8.30, bo uznałem, że na miasto wyjadę najprawdopodobniej jeszcze przed południem a to jedyna szansa, żeby nie ugrzęznąć w korku na dobre. :P
l33t

Postprzez barylkaq » piątek 26 września 2008, 08:28

w normalnym kraju egzaminator poleciałby na zbity pysk a kursantka zdałaby lub dojeździła ewentualnie te 5-10min na miescie.
prawko B, C, C+E !!!
barylkaq

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy