przez dariex » niedziela 08 czerwca 2008, 11:35
przez tristan » niedziela 08 czerwca 2008, 12:21
przez ButterflyEffect » niedziela 08 czerwca 2008, 12:56
przez cman » niedziela 08 czerwca 2008, 13:35
tristan napisał(a):No wiesz, zależy z jakiego sklepu, ale jednak pakowanie się z psem to pewna przesada. Niewidoma czy nie, ale pies niesie zagrożenie.
przez ButterflyEffect » niedziela 08 czerwca 2008, 13:46
przez cman » niedziela 08 czerwca 2008, 14:03
przez ButterflyEffect » niedziela 08 czerwca 2008, 14:12
przez ButterflyEffect » niedziela 08 czerwca 2008, 14:22
przez dariex » niedziela 08 czerwca 2008, 14:43
tristan napisał(a):No wiesz, zależy z jakiego sklepu, ale jednak pakowanie się z psem to pewna przesada. Niewidoma czy nie, ale pies niesie zagrożenie.
przez tristan » niedziela 08 czerwca 2008, 14:47
dariex napisał(a):tristan napisał(a):No wiesz, zależy z jakiego sklepu, ale jednak pakowanie się z psem to pewna przesada. Niewidoma czy nie, ale pies niesie zagrożenie.
Takie własnie brednie powodują,ze mi sie otwiera scyzoryk w kieszeni :twisted:
dariex napisał(a):Zagrozeniem jest takie kretyńskie myślenie.
Oj dałoby wiele gdybyś na jeden tylko dzień stracił wzrok.Może wtedy Twoje myślenie zaczęłoby być bliższe logice.
przez ButterflyEffect » niedziela 08 czerwca 2008, 14:49
Dlaczego?Akurat miałem na myśli zagrożenie higieniczne, dlatego pisałem o rodzajach sklepów. Nie bardzo widzę możliwość wejścia psa do sklepu spożywczego.
Dlaczego?Przecież pies między półkami prowadzić go nie będzie.
przez cman » niedziela 08 czerwca 2008, 14:52
tristan napisał(a):Akurat miałem na myśli zagrożenie higieniczne, dlatego pisałem o rodzajach sklepów. Nie bardzo widzę możliwość wejścia psa do sklepu spożywczego.
przez tristan » niedziela 08 czerwca 2008, 14:54
dariex napisał(a):tristan napisał(a):Kaleką tez trzeba być z głową,
Dla mnie kaleką jesteś Ty.
Umysłowym.
Po tym zdaniu - omijaj mnie szerokim łukiem.
I módl się do Bozi żeby Cie kiedyś nie ukarała,bo wtedy Ci powiem- kaleką też trzeba być z głową.
dariex napisał(a):Zagrozenie higieniczne.
Pies z żywnościa się nie styka ale lumpy macające buły to juz nie jest zagrożenie higieniczne?? :twisted: