Yaris w Warszawie od lutego...

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Yaris w Warszawie od lutego...

Postprzez Zielon » sobota 26 stycznia 2008, 03:58

Hej ,mam egzamnin 12 lutego (3 podejście...)
Dowiedziałem się że od lutego do Wawy(Powstańców) wchodzą Yarisy... Wczesniej jezdziłem Corsą, to nie fair! !
Chcę teraz dokupić sobie 3 godziny i nie wiem co zrobić. Może 2 Corsą i 1 Yaris, żeby wiedzieć gdzie co jest...
Ciekawe jak to będzie i czym będę zdawał...
[you] Witaj ! ! :D
Jeżeli masz problem z telefonem napisz!!
Serwis GSM
--> Skup
--> Sprzedaż
--> Naprawa
--> SimLock

Sprzedaż CarAudio
-->Wzmacniacze
--> Głośniki
Zielon

Postprzez jamnik » sobota 26 stycznia 2008, 13:00

Może 2 Corsą

jak przejezdziles Corsa caly kurs to po co jeszcze chcesz brac sobie na niej dod. godziny??

Wez 3-4 na Yarisie i sobie poradzisz. Pozatym mozliwe, ze na poczatku beda i Corsy i Yarisy - od razu Opli nie wycofaja.

Tylko Yarisy będa na Okęciu, w innych WORD zmiana nastapi sukcesywnie.
13.05.2008 - prawo jazdy kat. B: odebrane.
jamnik

Postprzez Zielon » poniedziałek 28 stycznia 2008, 01:21

pisząc na lotkisku masz na myśli bemowo(powstańców) kurde ale czy to fair?? jezdziłem i uczłyłem się Corsą a teraz nagle Yariski

ehh
[you] Witaj ! ! :D
Jeżeli masz problem z telefonem napisz!!
Serwis GSM
--> Skup
--> Sprzedaż
--> Naprawa
--> SimLock

Sprzedaż CarAudio
-->Wzmacniacze
--> Głośniki
Zielon

Postprzez Zaan » poniedziałek 28 stycznia 2008, 01:39

Nie marudz chlopie. Ja robilem kurs na Corsie, ktora nie miala wspomagania kierownicy i czasem nie odpalala. Podczas egzaminu w Katowicach dostalem Fiata Punto - pomyslalem oczywiscie " cholera, 50% szansy ze dostane Corse i padlo na Punto ". Dodam, ze poczatkowo nie potrafilem nawet ustawic lusterek, gdyz w odroznieniu do Corsy na ktorej cwiczylem, w Punto trzeba bylo bawic sie jakas galeczka znajdujaca sie obok skrzyni biegow xD. Na szczescie na miejscu dopiero zdazylem sie zaznajomic z " tym, co ma pod maska " obserwujac innych egzaminowanych. Po wejsciu do pojazdu okazalo sie, ze kierownica posiada pelne wspomaganie, a hamulec reczny mozna zaciagnac malym palcem :shock: ... Dlaczego to pisze? Otoz mysle, ze niektorzy przesadzaja z tym marudzeniem, ze ich autko na egzaminie rozni sie od tego, na ktorym sie uczyli. Samochody egzaminacyjne sa tak zrobione, ze nie da sie nimi nie umiec jezdzic. Co wiecej, jezeli mieliscie takie szczescie, ze wasz instruktor dysponowal tak wygodnym pojazdem do celow cwiczebnych, nie powinniscie odczuwac roznicy w markach.
Zaan

Postprzez jamnik » poniedziałek 28 stycznia 2008, 16:18

pisząc na lotkisku masz na myśli bemowo(powstańców)

Piszac o Okeciu mam na mysli osrodek przy ulicy Radarowej, a nie Powstancow. :)
jamnik

Postprzez Piotrek1989 » wtorek 05 lutego 2008, 18:25

Mam pytanko odnoście Yaris

Mam egzamin 11 lutego, ale czytałem na tym forum gdzieś, że na początku lutego tzn teraz na dniach chyba jeszcze były corsy. Może mi ktoś napisać, czy w końcu są te Yarisy ?? i czy są tylko one ?

z góry thx
Piotrek1989

Postprzez Zrazik » wtorek 05 lutego 2008, 18:55

Ja mam egzamin 12 lutego dlatego tez wolałem wybadać co i jak. Na dzień dzisiejszy jest można powiedzieć pół na pół tzn są i corsy i yarisy. Natomiast dowiedziałem się że od ok 15 Lutego w ośrodkach na Bemowie i Odlewniczej będą już tylko Yarisy
13.12.2007 - Egzamin Teoretyczny ZDANY
12.02.2008 - Egzamin Praktyczny PLAC (+) MIASTO (-)
21.02.2008 - PLAC (+) Miasto(+) ZDAŁEM:D

Obrazek
Zrazik

Postprzez Piotrek1989 » wtorek 05 lutego 2008, 19:26

Zrazik napisał(a):Ja mam egzamin 12 lutego dlatego tez wolałem wybadać co i jak. Na dzień dzisiejszy jest można powiedzieć pół na pół tzn są i corsy i yarisy. Natomiast dowiedziałem się że od ok 15 Lutego w ośrodkach na Bemowie i Odlewniczej będą już tylko Yarisy

no dokładnie, to też jest trochę bez sensu, kurs miałem na corsie. Byłem pewny, że teraz będę zdawał na Yarisce a tu okazuje się, że mogę zdawać na tym bądź na tym. Sam już nie wiem co będzie lepsze.
Dwa dni próbowałem się dodzwonić do tych gł***ów na bemowie i cisza, nie mogłem się dodzwonić.

Dzięki za pomoc, Powodzenia na egzaminie , pozdrawiam :)
Piotrek1989

Postprzez Zrazik » piątek 08 lutego 2008, 14:09

W dniu dzisiejszym postanowiłem pojechać ze znajomym an odlewnicza w celu zobaczenia jak w praktyce wygląda sprawa ze zdawaniem na yarisach i na corsach. Gdy tam przybyłem oniemiałem. Otóż zamiast zobaczyć ze jest trochę yarisów i cors - zobaczyłem same ople:/ po wejściu do środka i rozmowie z Panem koordynatorem dowiedziałem sie ze na placu stoją 4 nowe Yarisy i najprawdopodobniej będą one już od Poniedziałku działały jednakże pewności nie ma bo samochody do egzaminu nie są jeszcze przygotowane. Morał jest jeden - nie sugerować sie tym co na stronie WORD a zobaczyć samemu:D

Obrazek
Zrazik

Postprzez czartoria » środa 13 lutego 2008, 11:54

Zrazik napisał(a):W dniu dzisiejszym postanowiłem pojechać ze znajomym an odlewnicza w celu zobaczenia jak w praktyce wygląda sprawa ze zdawaniem na yarisach i na corsach. Gdy tam przybyłem oniemiałem. Otóż zamiast zobaczyć ze jest trochę yarisów i cors - zobaczyłem same ople:/ po wejściu do środka i rozmowie z Panem koordynatorem dowiedziałem sie ze na placu stoją 4 nowe Yarisy i najprawdopodobniej będą one już od Poniedziałku działały jednakże pewności nie ma bo samochody do egzaminu nie są jeszcze przygotowane. Morał jest jeden - nie sugerować sie tym co na stronie WORD a zobaczyć samemu:D

Dokładnie! Na Bemowie mieli od 1 lutego każdego dnia wymieniać 2 corsy na 2 toyoty. Egzamin miałam 4 lutego i co się okazało? Że nadal egzaminy odbywają tylko na corsach...
Wczoraj byłam zobaczyć czy już zaczeli wymieniać. 9 cors stało przed placem. Na placu kilka toyot więc podejrzewam że już wszystkie wymienione.
czartoria

Postprzez Zrazik » środa 13 lutego 2008, 17:45

do 15 lutego mają czas aby wymienić wszystkie stare samochody na nowe:)

Obrazek
Zrazik

Postprzez izzabell » środa 13 lutego 2008, 23:35

Dzisiaj zdawalam na Bemowie - wszystkie samochody egzaminacyjne to byly Yarisy, ople staly na bocznym parkingu. :(
niestety.. bylam pewna ze jeszcze pare dni potrwa zanim zmienia, ehhh
izzabell

Postprzez M1CH4Ł » piątek 29 lutego 2008, 13:25

Ja miałem kurs na corsie, a w środe już zdawałem na yaris.. uważam, że to super zamiana, bo są to nowe samochody dużo lepiej "chodzą" i w ogóle:):) na Corsie oblałem w styczniu, a w środe na Yaris zdałem:):) W sumie samochód dużo tu do gadania nie miał odnośnie wyniku egzaminu, ale dużo lepiej mi sie jeździło w yaris... (tylko przed egzaminem wykupiłem sobie 2h na yaris aby zobaczyc, co i jak pod maska i ze światłami)
Egz. teoretyczny:14.11.2007(+)
Egz. praktyczny: (I)08.01.2008-plac(+)miasto(-) (II)27.02.2008-plac(+)miasto(+)!!
(2008-03-05)Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2008-03-10)Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
M1CH4Ł

Postprzez Piotrek1989 » niedziela 02 marca 2008, 13:59

Witam , niedługo mam egzamin w warszawie na radarowej , chciałem wykupić sobie 1 godzinę przed egzaminem.
Czy znasz ktoś jakieś dobre jazdy doszkalające w tym rejonie. Pamiętam, że gdy tam byłem widziałem samochód OSK radarowa, ale nie mogę znaleźć ich w internecie.
Proszę o pomoc.
Piotrek1989

Postprzez jamnik » niedziela 02 marca 2008, 16:19

jamnik

Powrót do Szkolenie kierowców