Ja sobie wypraszam mam 20 lat, a jestem odpowiedzialny i dojrzały ( kryptoreklama ) Znam wielu ludzi starszych ode mnie, którzy są totalnie nieodpowiedzialni, dorośli tylko z wyglądu "Nie oceniaj książki po okładce" tak samo człowieka po jego wieku, wyglądzie, ubiorze etc. etc.
posłużyłam się cytatem kolegi, bo on wszystko wyjaśnia, jest wyraźnie napisane :)
Driverka tez ma racje ale nie bede cytowac całego posta koleżnaki :)
chodzi o to, że ogólnie funkcjonuje jeszcze takie pojęcie jak "kultura" i ubiór też o czymś świadczy. nie wyobrażam sobie żebym mogła pójść na egzamin w spodniach na kant lub spódnicy i włożyć klapki lub adidasy, bo nie lubię pantofli. Sorry.
po 1) to nie jest żaden egzamin na studiach, żeby w garniturze przychodzić
ubiera się tak żeby było wygodnie, chociaż ja mam na uczelni doktora co podczas sesji też jest ubrany na sportowo, jest bardzo fajnym człowiekiem przede wszystkim i co powiecie,że sie nie zna :?:doctor z psychologii :)
więc jak już wsześniej pisał Polonez nie oceniaj nikogo po ubiorze albo tym bardziiej wieku, każda osoba jest indywidualna, i każdego oceniamy osobno.
po 2) jak kiedyś bedziesz egzaminatorem i będziesz miała ochotę założyć klapki a nie pantofle to prosze bardzo :)