Oblany egzamin, a jednak zdany możliwe ?!

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez tom9 » niedziela 11 listopada 2007, 20:59

i tak robi wiekszość ludzi.
nie znam do końca tajników pracy w okienku WORD (ale napewno kiedyś się dowiem), że ktoś ledwo nie zda i leci do okienka.
Polecam przyjść w godzinach 18-19 gdy nie ma nikogo.
Naprawdę dużo rzeczy idzie wynegocjować gdy nie ma za Tobą 15 osób, które też chcą dostać jak najszybszy termin.
Ja nie nazwałbym osobę która idzię się zapisać np miesiąc po niezdanym egzaminie ani kretynem, ani też osoba której nie zależy. I niestety badz stety ? zapisy w WORDZIE nie polegają im wcześniej/szybciej przyjdziesz tym krócej czekasz. W dodatku jest wiele powodów dla których nie można się od razu zapisać. No ale niektórym młodym wydaję się wszystko takie proste :roll:
I powiem Wam jeszcze coś, każdy... wierzcie na słowo każdy, który trochę pomyśli nie musi czekać na termin tyle czasu. Sposobów jest mnóstwo wystarczy trochę chęci.

taki maly off - wybacz ellu.
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez chupacabra » niedziela 11 listopada 2007, 21:05

W moim przypadku im wcześniej tym lepiej. Nie mam znajomości. Pytałem panią w okienku i powiedziała, że nic nie ma wcześniejszego. Łapówki w życiu nie dam. A zresztą to nie moja sprawa. Dodam tyle, że próbowąłem urabiać panią, różnymi sposobami i nic. Trudno. Niech czekają ten przykładowy miesiąc na zapisanie się. Ja gdybym nie miał ze sobą pieniędzy to odrazu po oblanym egzmainie pojechałbym do domu i przyjechał zaraz autobusem na kojeny zapis. A co do godzin zapisu to następnym razem jak już obleje to pójde właśnei w takich godzinach :) Nie będzie takiego natłoku. :)
Obrazek
chupacabra

Postprzez tom9 » niedziela 11 listopada 2007, 21:11

nie potrzeba znajomości, łapówek również.
dodam od siebie, że dziennie odwołać termin przychodzi około 10 osób.
Ktoś ich miejsce musi zajać prawda ? troche wysiłku i jedną z tych osób możemy być my.

tom9

Postprzez leoniaczek » niedziela 11 listopada 2007, 21:14

tom9 napisał(a):nie potrzeba znajomości, łapówek również.
Ktoś ich miejsce musi zajać prawda ? troche wysiłku i jedną z tych osób możemy być my.

skoro tak, to czemu Ty płaciłeś, żeby dostać szybszy termin :?: :D (sam kiedyś o tym pisałeś)
Prawo jazdy kategorii B :D
leoniaczek

Postprzez 20fingers » niedziela 11 listopada 2007, 21:14

tom9 napisał(a):dodam od siebie, że dziennie odwołać termin przychodzi około 10 osób.

skąd masz takie informacje?
24.10.2007
zaliczone !! :D

2.11.2007 Papier odebrany :spoko:
20fingers

Postprzez chupacabra » niedziela 11 listopada 2007, 21:16

tom9 napisał(a):nie potrzeba znajomości, łapówek również.

Nie zorzumiesz, te terimy zostaja dla znajomych instruktorów. Nie masz szans "samemu" coś złapac...
Obrazek
chupacabra

Postprzez assik » niedziela 11 listopada 2007, 21:20

chupacabra napisał(a):Nie zorzumiesz, te terimy zostaja dla znajomych instruktorów. Nie masz szans "samemu" coś złapac...

instruktorow? chyba egzaminatorow
26.06.07 -rozpoczęcie kursu
31.07.07-pierwsze 2h jazd :D :lol:
21.08.07 -pierwsza kolizja za kierownica :shock: "puk" w mój zderzaczek...
27.08.07-egz. wewn.
8.10.07 -egz. panstw. teoria+praktyka - "WYNIK POZYTYWNY" :D :D :D
assik

Postprzez tom9 » niedziela 11 listopada 2007, 21:21

leoniaczek - jednym z tych sposobów jest wlasnie zapłata. W ten sposób szybszy termin dostalem będąc w Wordzie 1h, gdybym nie chciał płacić ide raz, drugi... trzeci, spędzam czasem po 5h i termin bym miał. edit: po za tym zapłata była bardzo opłacalna, gdyż egzamin miałem już za 8 dni. gdybm siedział dłużej może złapałbym termin np Za jakieś 2 ? 3 tygodnie ?

20fingers - inni czasem bywają częściej w Wordzie niż tylko na swój bądź kolegi egzamin.

chupacabra - to Ty nie rozumiesz, uwierz mi że nie zostają. Sam zalatwiłem 3 terminy. W tym jeden sobie. A instruktorem napewno nie jestem.

tom9

Postprzez chupacabra » niedziela 11 listopada 2007, 21:28

assik napisał(a):
chupacabra napisał(a):Nie zorzumiesz, te terimy zostaja dla znajomych instruktorów. Nie masz szans "samemu" coś złapac...

instruktorow? chyba egzaminatorow

Chodzi o to, że isntruktorzy maja terminy dla swoich kursantów.

tom9 jutro jade do WORDU męczyć babeczki o wolny termin :) Jak nie wypali to przywiąze Cię do słupka i zaczniemy ćwiczyć manewr "omijania słupka" ;) Oczywiście żartuje. Ale dzięki za rade. Zobaczymy czy coś z tego wypali.
Obrazek
chupacabra

Postprzez leoniaczek » niedziela 11 listopada 2007, 21:32

tom9 napisał(a):leoniaczek - jednym z tych sposobów jest wlasnie zapłata. W ten sposób szybszy termin dostalem będąc w Wordzie 1h, gdybym nie chciał płacić ide raz, drugi... trzeci, spędzam czasem po 5h i termin bym miał. edit: po za tym zapłata była bardzo opłacalna, gdyż egzamin miałem już za 8 dni. gdybm siedział dłużej może złapałbym termin np Za jakieś 2 ? 3 tygodnie ?

Spoko rozumiem :)
Prawo jazdy kategorii B :D
leoniaczek

Postprzez tom9 » niedziela 11 listopada 2007, 21:45

chupacabra - sprawdz sobie priv - nie ma za co 8)

tom9

Postprzez kamiles » poniedziałek 12 listopada 2007, 02:45

fibi napisał(a):no i zawsze takie uznanie, że egzaminator się pomylił kładzie cień nie tylko na niego, ale i na WORD, że zatrudnia niekompetentnych ludzi. Nikt nie lubi kopać sobie dołków pod nogami.

Ale dlaczego sobie? - tych taśm nie sprawdza WORD, ale jednostka samorządowa nadzorująca jego pracę.
kamiles

Postprzez fibi » poniedziałek 12 listopada 2007, 19:12

Tak?? Nie wiedziałam, a to w sumie wiele wyjasnia, a w kazdym razie historia o tym, że jednak czyjść egzamin mógłby zostać uznany za zdany po obejrzeniu taśm - staje się bardziej prawdopodona i możliwa. Gdyby to WORD oglądał taśmy i potem wydał taką decyzję - byłoby to trochę nielogiczne, że tak sami z siebie podkopują swoje i egzaminatora kompetencje.
fibi

Postprzez babcia_samo_zło » poniedziałek 12 listopada 2007, 19:17

fibi napisał(a):w kazdym razie historia o tym, że jednak czyjść egzamin mógłby zostać uznany za zdany po obejrzeniu taśm - staje się bardziej prawdopodona i możliwa. Gdyby to WORD oglądał taśmy i potem wydał taką decyzję - byłoby to trochę nielogiczne, że tak sami z siebie podkopują swoje i egzaminatora kompetencje.

A wg. mnie mniej. Bo osoba -powiedzmy- ze starostwa, która ogląda kasetę na 99% nie ma uprawnień egzaminatorskich więc nie może wydać decyzji o zaliczeniu egzaminu. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić : )
Zdane 22.09.2007 za pierwszym podejściem :]
2.10.2007 - odebrałem... i polskie drogi nigdy nie będą już takie same ;)
Complex solutions for wineries
babcia_samo_zło

Postprzez tom9 » poniedziałek 12 listopada 2007, 21:18

ludzie chyba logiczne że tego nie oglada piekarz :roll:
tylko osoba, która ma do tego uprawnienia i się na tym zna.

tom9

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka