Egzamin na kategorię A i B jednego dnia....

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin na kategorię A i B jednego dnia....

Postprzez porucznik_M_B » wtorek 07 sierpnia 2007, 23:39

Witam

Jestem tutaj nowy wiec na początku witam wszystkich:)
Teraz mam kilka spraw, 14 sierpnia o godz. 9.00 zdaje pierwszy egzamin teoretyczny oraz praktyczny na kategorie A oraz B w WORDzie w Tarnobrzegu.
Czy motocykl zawsze jest pierwszy czy zalezy to od jakiegos czynnika, nie wiem jak jest u Was ale u mnie jesli ktos zdaje A i B jednego dnia to motocykl jest pierwszy i 90% ludzi zdaje a samochod prawie wszyscy oblewaja rozmawialem z 2 kolegami i obaj mieli taka sama sytuacje.. heh tylko ze jeden z nich oblal na ostatnim skrzyzowaniu prze WORDem. Niestety coraz bardziej mnie to deprymuje, bo chcial zdac kategorie a nie jedna.

pozdr
porucznik_M_B

Postprzez _Sylwan_ » środa 08 sierpnia 2007, 00:48

z tym to bywa różnie, chyba masz wybór co do kolejności. Nie mniej jednak mam taką małą wskazówkę co do egzaminu na kat A. Musisz uważać na żółte światło żebyś nie próbował na nim przejeżdżać bo ty na żółtym jeszcze zdążysz a egzaminator smochodem za tobą już nie :]
Obrazek
_Sylwan_

Postprzez P4wlut3K » poniedziałek 13 sierpnia 2007, 11:22

Już słyszałem różne historie na ten temat. Np. Podchodzi egazaminator i pyta po prostu którą kategorię chcesz zdać (o drugiej możesz wtedy zapomnieć). Ja zdałem jednego dnia A+B, może dlatego że nie z jednym egzaminatorem, a jako pierwszy był egzamin na B, ale to było w Rzeszowie.
P4wlut3K

Powrót do Egzamin na prawo jazdy