róznica

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez invx » poniedziałek 16 lipca 2007, 19:52

to chyba dla jaj to pytanie zadal :lol:
invx

Postprzez chupacabra » czwartek 01 listopada 2007, 15:38

Uzyłem naszej cudownej szukajki i nie znalazłem odpowiedzi nam oje pytanie. Więc postanowiłem napisac w tym wątku. Czy elka egzminacyjna posiada lusterka dla instruktora?? może to jest ta różnica. Wolałbym, żeby posiadała takowe lusterka bo to znacznie ułatwi jazde po łuku :) Dziekuje za wszelkie wypowiedzi... PS: nie mówcie nikomu ale ja robie zeza na lusterko instruktora i mam obróconą głowe, że niby w tył. Modle, się żeby egzmaiantor sie nie prcepił. Robie to tylko w momencie jak koła są między 3 a 4 słupkiem. Wiem, ze to dozwolone pomagać sobie lusterkami, ale w tychach niektórzy egzmaiantorzy na to nie pozwalają. Więc powiedzcie mi czy takie lusterko jest w elce egzaminacyjnej??
chupacabra

Postprzez maleństwo89 » czwartek 01 listopada 2007, 20:32

zdawałam egzamin właśnie w tym mieście i "moje" punto takowych lusterek nie miało (albo po prostu nie zwróciłam na nie uwagi, bo nie były mi potrzebne). Najlepiej przejdź się na plac, tam zawsze są "widzowie" i popatrz:) Mi instruktor też mówił, żebym nie korzystała z lusterek, ale egzaminator nie patrzył dokłądnie co robię wykonując łuk, a jedynie czy nie najechałam na linię. POWODZENIA!
A jaka jest różnica? Egaminacyjne są mniej zniszczone :P
zdane za pierwszym razem:D

Obrazek
maleństwo89

Postprzez Black_Mamba » piątek 02 listopada 2007, 13:39

W mojej eLce egzaminacyjnej jeden zbiorniczek był w innym miejscu,niż ten w eLce,na której się uczyłam :) i to nie dlatego,że się zestresowałam i mi się tak ubzdurało,tylko tak było naprawdę :) chodziło o zbiornik z płynem do chłodnicy (w zależności od rodzaju Pandy niektóre są po lewej stronie pod maską,a niektóre zaraz przy chłodnicy :P)
people usually comin` to knock you on your ass... aren`t they?
Black_Mamba

Postprzez Scully » piątek 02 listopada 2007, 13:49

Black_Mamba napisał(a): (w zależności od rodzaju Pandy niektóre są po lewej stronie pod maską,a niektóre zaraz przy chłodnicy :P)

w Pandach z klimatyzacją zbiorniczek jest po lewej stronie. :) Większość Pand we Wrocławskim WORDzie tak ma.
Scully

Postprzez Black_Mamba » piątek 02 listopada 2007, 19:29

Halo,halo,moja Panda od nauki jazdy też miała klimatyzacje,a zbiorniczek o dziwo był koło chłodnicy :lol:
people usually comin` to knock you on your ass... aren`t they?
Black_Mamba

Postprzez Scully » piątek 02 listopada 2007, 20:29

Black_Mamba napisał(a):Halo,halo,moja Panda od nauki jazdy też miała klimatyzacje,a zbiorniczek o dziwo był koło chłodnicy :lol:

serio :shock: oo widzisz :) Instruktor mi tłumaczył, że to właśnie przez klimatyzację przenoszą ten zbiorniczek na lewo pod maską bo musi być większy i bezpośtrednio przy chłodnicy by się nie zmieścił. Ale nie jestem znawcą "anatomii" samochodów... :lol:

a co do lusterek to w Pandach egzaminacyjnych, które widziałam/zdawałam na nich miały komplet lusterek dla egzaminatora.
Scully

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka