E-autostop w waszym serwisie ?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

E-autostop w waszym serwisie ?

Postprzez radbar1 » niedziela 15 lipca 2007, 16:29

Co sądzicie o pomyśle utworzenia na waszej stronie czegoś w rodzaju www.nastopa.pl Tamta strona coś nie za bardzo się sprzedaje chyba ze względu na to, że mało osób wie o czymś takim :) Sam szukałem kogoś z kim mógłbym się zabrać do krakowa niedługo za podzielenie się kosztami paliwa , ale niestety nikt nie odpisał :( Wy macie tego plusa, że odwiedzają was ludzie , którzy kiedyś zdawali egzamin na prawko i mają go już od jakiegoś czasu :) Z tego co zauważyłem nawet od kilku lat :P A pozatym są też nowi kierowcy, którzy cały czas odbierają prawo jazdy lub wkrótce to zrobią :) Oczywiście nie chodzi mi o połączenie się z tamtym serwisem tylko o zbudowanie nowego na bazie wyglądu www.prawojazdy.com.pl W końcu sami wiecie , że benzyna teraz robi się niemiłosiernie droga, pozatym jak się jeździ w trase to lepiej jak można z kimś pogadać :) Ja sam pewno będe niedługo jeździł co jakiś czas na trasie z Wrocławia do Miechowa przez Kraków więc z chęcią bym kogoś zabierał :) z tego względu , że w jedną strone ponad 100 zł musze wydać na paliwko :) a czasem będe musiał jechać dwa razy w ciągu miesiąca . Mógłbym zabierać 3 osoby :) i jak każda dałaby mi po 15 zł za calą podróż to i tak by mi to pomogło . to tylko taka sugestia :D Mam nadzieje, że nie zostanie za bardzo wyśmiana :) Moizm zdaniem taki internetowy autostop mógłby mieć przyszłość jeśli zostałby odpowiednio zareklamowany, z tego względu że jest bardziej bezpieczniejszy ( Każdy kierowca mógłby zamieścić jakiś swój opisik i powiedzmy zdjęcie w galerii dzięki czemu potencjalny e-autostopowicz wiedziałby dokładnie z kim pojedzie )
28.05 Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym podejściem

30.06.2007 Praktyka zdana za 3 podejściem (górki mi się będą śnić chyba do końca życia :)

13.07.2007 Prawko do odbioru w urzędzie

25. 07.2007 Prawko w moich rękach :)
radbar1

Postprzez _Sylwan_ » niedziela 15 lipca 2007, 18:11

hmm ja się wybieram do angli z kuzynem wiec jak by ktoś miał załatwioną tam robotę sezonową to może by się z nami zabrał :P
Obrazek
_Sylwan_

Powrót do Luźna gadka