Prośba do nowych użytkowników.

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Czy przestrzegam Regulaminu Forum?

Tak, zawsze!
15
35%
Noo.. czasem zdarza mi się naruszyć jakiś punkt
15
35%
Jakiego regulaminu?!
9
21%
Mam problem ze sobą i specjalnie nie czytałem, żeby zrobić wszystkim na złość.
4
9%

Liczba głosów : 43

Postprzez karolina1 » poniedziałek 09 lipca 2007, 22:17

tylko dla ciekawskich - dobre :)
karolina1

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 09 lipca 2007, 23:51

ella napisał(a):Z tego co zauważyłam na innych forach to tutaj ludzie i tam [rozumiem, że literówka, i miało być "tak"? - wtręt mój :D] najmniej śmiecą

Ja to szczerze powiem, że jak dotąd nie trafiłem na drugie forum, na którym byłyby takie rygory (co ważne - respektowane), jak na naszym. ;) :D

Potwierdzam również z własnego doświadczenia, że ludziska bardzo często nie odbierają privów, a co najśmieszniejsze - zdarza się to nawet wtedy, kiedy zadadzą pytanie i wysyłam odpowiedź!
scorpio44

Postprzez ella » wtorek 10 lipca 2007, 00:11

Ja to szczerze powiem, że jak dotąd nie trafiłem na drugie forum, na którym byłyby takie rygory

zawsze można forum zmienić :D (to żart oczywiście)
Znając ciebie też byłbyś srogim moderatorem :wink2:
A na tamtych to mnie pewnie brakuje :wink: :D

Oczywiście, że literówka :oops:
ella
Moderator

Postprzez karolina1 » wtorek 10 lipca 2007, 10:26

scorpio44 napisał(a):Potwierdzam również z własnego doświadczenia, że ludziska bardzo często nie odbierają privów, a co najśmieszniejsze - zdarza się to nawet wtedy, kiedy zadadzą pytanie i wysyłam odpowiedź!

Być może dlatego, że powiadomienie jest słabo widoczne. Według mnie dobrze by było ustawić powiadomienia o privach w formie pop-upów czyli wyskakujących okienek. Oczywiście o ile to forum taką możliwość oferuje, ale chyba oferuje :)
karolina1

Postprzez ella » wtorek 10 lipca 2007, 11:15

Według mnie dobrze by było ustawić powiadomienia o privach w formie pop-upów czyli wyskakujących okienek.

W profilu jest opcja ustawienia wyskakujących okienek i kiedyś one rzeczywiście wyskakiwały ale wraz ze zmianą strony przestały. Rozmawiałam z Plutem (człowiek od tych spraw) i ma zobaczyć dlaczego tak jest.
ella
Moderator

Postprzez karolina1 » wtorek 10 lipca 2007, 11:32

Rzeczywiście, nie zauważyłm że to można ustawić w profilu :oops: A co dokładnie oznacza "zmiana strony"? Bo tam jest napisane, że tylko niektóre szablony oferują te wyskakujące okienka. Może więc przestały działać w wyniku zmiany szablonu?
karolina1

Postprzez ella » wtorek 10 lipca 2007, 11:52

No własnie może to o to chodzi. Bo okienka przestały działać po zmianie strony. Miejmy nadzieję, że to się i tutaj to da uruchomić.

Jak już tutaj tak dyskutujemy to może jakieś pomysły co do FAQ. Co dodać, co ująć, co zmienić.
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » wtorek 10 lipca 2007, 12:25

Z tymi ryrgorami to ja mówiłem w kontekście, że nasze forum wyróżnia się na korzyść. Bo dzięki temu jest porządek, wszystko na temat w odpowiednim dziale itp. itd.
scorpio44

Postprzez barbra » wtorek 10 lipca 2007, 15:21

Tutaj w 100% zgadzam się z tym co napisał scorpio (powyżej).Kilka razy zaglądnęłam na inne forum,ale szybko wracam tutaj,bo tu taki porządeczek jak "w domciu".Zastanawia mnie tylko jedno,skąd moderatorzy wiedzą tyle o forumowiczach(co wnioskuję po PW i uwagach na forum)-jakby mieli rentgen w oczach???(co głównie dotyczy Eli )-pozdrawiam cieplutko :lol:
***a co do regulaminu to sumiennie z nim się zapoznałam.Jeżeli czasem go łamię,to jest to wynikiem braku operatywności w technice obsługi komputera(i tu dziekuję za wskazówki,tym którzy to zauważają i starają się mi pomóc).
Jedyne do czego świadomie się przyznaję,to pokusa do pisania offtopów,ale często "gryzę się w język"i nad nią pracuję :oops: .
Wszystko jest trudne,dopóki nie stanie się proste..
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez Patsy » środa 23 lipca 2008, 16:15

Staram sie przestrzegać regulaminu :wink:
i przy okazji chciałam odświeżyć ten temat bo jest ciekawy i dobrze by było gdy nowi sobie przeczytali :)
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez york222 » środa 23 lipca 2008, 19:29

cman napisał(a):Na jakimś forum było: "Moja koleżanka nago!" - dość dużo ludzi zaczęło czytać regulamin :).

yyyyyyyyyy chyba nie czytać ale wchodzić by ta ową koleżankę 'zobaczyć' a to różnica, bo pojawia się liczba wyświetleń posta a nie ile osób go przeczytało, tak dla jasności :]
(2008-06-30) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.

(2008-07-04) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. :D:D:D:D:D
york222

Postprzez papjerz » niedziela 10 sierpnia 2008, 11:39

Och, żeby była możliwość ustawienia takiego czegoś: ktoś wchodzi w niewinnie nazwany temat (np. "Doda bez majtek!!!", czy jakoś tak), w którym Moderatorzy chcą podle przemycić Regulamin. Nie można tematu jednak opuścić bez rozwiązania krótkiego, ale złożonego z celnie dobranych pytań, testu z treści owego Regulaminu, przy czym wynik negatywny skutkuje wybuchem monitora prosto w twarz, lub chociaż wyczyszczeniem dysku ze wszelkich danych :) :) :).

Wizja pociągająca, ale trochę nierealna. Ale fakt, że porządek musi być. Osobiście się w takie rzeczy nie bawiłem i nie badałem pod względem systemowo-technologicznym możliwości ich zastosowania tutaj, ale kiedyś, kiedy zapisywałem się do jakiegoś pierdziastego forum o telefonach komórkowych, to zanim mogłem napisac pierwszego posta, musiałem zaakceptować Regulamin (tak jak przy instalacji dowolnego programu akceptuje się warunki umowy), a następnie Regulaminem potraktował mnie mail z adresem strony aktywacyjnej konta.

Może to jest jakaś idea? A może nawet kickami i banami zagrozić za naruszanie regulaminu (np. wprowadzić tabelę wykroczeń, limit do 21 pkt. karnych, za "oczko" ban ;P ). Trochę straszno się zrobiło ;).
06. 06. 2008 r - Egzamin teoretyczny (+)
23. 06. 2008 r - Egzamin praktyczny: plac (+), miasto (-)
07. 08. 2008 r - Egzamin praktyczny #2: plac (+), miasto (+)
22. 08. 2008 r - Dokument odebrano :) :) :)
papjerz

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka