DO ADMINOW

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez bialy » wtorek 30 grudnia 2003, 18:13

mozna miec nadzieje ze jest jescze gdzies w archiwum, bo takie napewno bylo robione

http://212.14.45.197/forum/viewtopic.php?t=148
bialy

Postprzez miros » wtorek 30 grudnia 2003, 18:48

oj byly byly, stare dobre czasy :) dzialo sie sporo :)
miros

Postprzez X » piątek 02 stycznia 2004, 03:01

Hehe, to do Mirosa i innych uzytkownikow starego forum musze pisac 'dziadku', ewentualnie 'babciu' (chyba Kordula :).

Ale tak to jest, jak pisali romantycy, it to mlodziez przenosi gory, STARYM nie starcza werwy... :)

No ale do rzeczy. Pisalem ze pojawia mi sie 'Invalid session', juz przestal mi sie pojawiac. Winna okazala sie prawdopodobnie przegladarka internetowa (bo nie wierze zeby admini zrobili cokolwiek w tej sprawie). Dotychczas mialem IE 6.0, przeinstalowem sobie na Mozille i teraz nie wyskakuje Invalid session.

T R Z E C I R A Z POWTARZAM O BLEDNIE WYSWIETLAJACEJ SIE GODZINIE

I najwaznejsze - szybkosc dzialania glownej strony forum. SKANDAL!. Obojetnie przez co sie laczysz, laczysz sie dlugo (o ile wogole sie polaczysz).

Moze wreszcie osoby odpowiedzialne za to wszystko wymienione powyzej raczylyby skomentowac W JAKIKOLWIEK sposob czy zamierzaja cokolwiek z tym robic????????????????? Czy tez wielokrotne narzekania uzytkownikow forum nie robia na nich zadnego wrazenia?....
X

Postprzez Slawek » piątek 02 stycznia 2004, 10:30

X napisał(a):Hehe, to do Mirosa i innych uzytkownikow starego forum musze pisac 'dziadku', ewentualnie 'babciu' (chyba Kordula :).

No widzisz, co do Karuli, to nie 'chyba' tylko 'nie'. To, że ktoś pisze dużo bez sensu, to nie znaczy, że jest na forum od dawna.

Poza tym godzina i długość ładowania się strony głównej to jak najbardziej skandal.
Slawek

Postprzez Sławek_18 » piątek 02 stycznia 2004, 13:29

CiCHO ;) bo jeszcze uslysza i cos z tym zrobia :D :D
Kiedys mnie szybkosc ladowania strony glownej zaskoczyla ale jak chcialem wejsc do jakiegos dzialu to myslalem, ze spadne z krzesla :P tak szybko sie ladowaly :D :D
Pozdro admini :P
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez miros » piątek 02 stycznia 2004, 15:07

u mnie nie jest najgorzej, moze strona glowna forum laduje sie dlugo, i wszystkie dzialy forum tez laduja sie dosc dlugo ale poszczegolne topici laduja sie juz szybciej. mi to nie przeszkadza. wchodze na forum, minimalizuje strone, i robie cos innego w necie, potem wracam i juz jest zaladowana.
miros

Postprzez ella » piątek 02 stycznia 2004, 15:30

Ja tez tak robię. Czekając aż się załaduje układam pasjanse :D :D :D
ella
Moderator

Postprzez bialy » piątek 02 stycznia 2004, 20:26

ja omijam strone glowna, jak wpisuje adres to pojawiaja sie wszystkie mozliwoscie wybieram jedna, a pozniej korzystam z Skocz do:
bialy

Postprzez Kordula » sobota 03 stycznia 2004, 01:22

Slawek napisał(a):No widzisz, co do Karuli, to nie 'chyba' tylko 'nie'. To, że ktoś pisze dużo bez sensu, to nie znaczy, że jest na forum od dawna.

To jakaś choroba? Nie możesz przeżyć paru dni bez czepiania sie mnie? Odwal się wreszcie ode mnie, bo sam piszesz od rzeczy.
teraz już nic tylko sie uczyć ;)
Kordula

Postprzez Slawek » sobota 03 stycznia 2004, 19:27

Jak się prawda nie podoba, to lepiej nie zaglądaj na forum. Umiesz tylko pisać bzdury i wypominać, ale żadnego przykładu już nie podasz (w przeciwiństwie do mnie). A jak już musisz pisać, to nie odpisuj tylko na moje posty (ile razy już o to prosiłem, ehhh).
Slawek

Postprzez Łakom » poniedziałek 05 stycznia 2004, 14:27

jak to czytam to az sie odechciewa,
Sławek czy Ty czasem nie przeginasz :?: nie p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.o Ci sie czasem :?: piszesz bzdury, łapiesz naszą Karulę za słówka ( no jak my wszyscy, ) ale umiar to takie słowo co my wszyscy znamy prócz Ciebie,
To ze Ona jest najlepszą kobietą za kierownicą nie znaczy wcale że moża bzdury na nią pisać i mówić wprost że to Ona je pisze, człowieku zastanów sie po co to wogóle piszesz, chcesz sie z kimś pokłócić lub sprowokować :?: zrób to w sposób inteligenty a nie jak małe dziecko bedziesz pisać same pierdoły, zaraz napiszesz ze jak też tak pisałem ale to było inna sprawa dlatego ze mieliśmy dwa odmienne zdania z Karulą ( chyba nie musze ich pisac :D ) a Ty poprostu sam niewiesz czego chcesz i czepiasz sie byle czego zeby być w centrum zainteresowania, to jest żałosne, Mam teraz wrażenie ze pisze do jakiegoś dzieciaka co jest jeszcze w podstawówce..... no może w gimnazjum i wyżywa sie za szkołe tutaj na forum, ........ następnym razem pomyśl dwa razy albo nie trzy raz zamin cos napiszesz, pamietaj myslenie nie boli
czasmi chciało by sie modlić o istnienie boga
Łakom

Postprzez Slawek » wtorek 06 stycznia 2004, 11:05

O qr.. ktoś się włamał na konto Łakoma. :shock:
Slawek

Postprzez Kordula » środa 07 stycznia 2004, 11:11

Łakom napisał(a):To ze Ona jest najlepszą kobietą za kierownicą ...

Skoro juz mowa o łapaniu za słówka, to nie przypominam sobie, żebym kiedyś powiedziala coś takiego. ;).
teraz już nic tylko sie uczyć ;)
Kordula

Postprzez Łakom » środa 07 stycznia 2004, 13:42

Karula zgadza sie nie mówiłaś tego ale my tak mówimy i wiemy ze tak jest :D nonsensem by było gdyby kobieta cały czas mówiła nam ze inne kobietki jeżdzą dobrze a sama by nie potrafiła jeździć :twisted:
czasmi chciało by sie modlić o istnienie boga
Łakom

Postprzez pluto » wtorek 13 stycznia 2004, 15:05

bialy napisał(a):strona glowna laduje sie dluuuuuuuuuugo

powinno być już ok

X napisał(a):Chcialem zglosic rowniez, iz czesto wyskakuje mi przy probie wyslania niezwykle cennego posta napis 'Invalid session', przez co wyslanie posta jest utrudnione (aczkolwiek nie niemozliwe).

może tak się zdarzyć jeśli jesteś zalogowany dłużej niż godzinę. Po takim czasie wygasa sesja użytkownika.

X napisał(a):Kolejna kwestia, z ktorym jako niezwykle istotny uzytkownik tego forum nie moge sie zgodzic jest kwestia zlego wyswietlania godziny.

wina lezy po stronie serwera. zgłosiliśmy to jego administratorom i czekamy na poprawienie daty.

ella napisał(a):Czy w jakiś sposób można otworzyć stare forum?

niestety jest już to niemożliwe gsdyż stare forum postawione było na bazach mysql a obecnie mamy wszystko na postgresie.
pluto
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka