AGRA - Pomorska 100, Łódź

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

AGRA - Pomorska 100, Łódź

Postprzez dorota2007 » piątek 22 czerwca 2007, 14:53

Witam wszystkich
:D
Kilka dni temu zdałam egzamin w łódzkim WORD i to za pierwszym podejściem :jupi: . Kurs kończyłam w jednej z auto-szkół, w której krótko mówiąc niewiele się nauczyłam :help: - nie mówiąc o przygotowaniu do egzaminu :evil: . (Nawet nie zostałam poinformowana, że można wykupić sobie jazdy na placyku WORD-u). Na szczęście natychmiast po zaliczonych testach i wyznaczeniu terminu egzaminu zaczęłam szukać innej szkoły, żeby wziąć kilka jazd doszkalających. :hmm:. I znalazłam - AGRA :spoko: . Co tu dużo mówić, SUPER szkoła, super ludzie, super atmosfera :lol: . Bez porównania z pierwszą szkołą :mad2: , żadnych nerwów, żadnego stresu! EXTRA!
Przygotowali mnie genialnie - czego dowodem jest zdany egzamin za 1 razem :wow: , co przyznacie nie jest zbyt częste w Łodzi. Bardzo żałuję, że nie znalazłam ich wcześniej, zmarnowałam tylko czas :dumb: .
Ze mną męczył się instruktor Jacek Kwiatkowski i Pani Grażynka - właścicielka. Polecam ich gorąco, choć pozostali instruktorzy też są bardzo sympatyczni i z pewnością wykazują się dużym profesjonalizmem.
Pozdrawiam całą szkołę :roll: i dziękuję. :D :D :D :thumb2: :thumb2: :thumb2:

Dorota
dorota2007

Postprzez scorpio44 » piątek 22 czerwca 2007, 15:35

Szczerze mówiąc, wygląda mi to na kolejną kryptoreklamę...
scorpio44

Postprzez Nortonn » sobota 23 czerwca 2007, 17:57

scorpio44 napisał(a):Szczerze mówiąc, wygląda mi to na kolejną kryptoreklamę...

A to dlaczego?

Również po jazdach w tej szkole zdałem w Łodzi za pierwszym razem! Jeździłem tylko z Panem Jackiem - instruktor z powołania.... Tyle mogę powiedzieć, uczy jak jeździć a nie jak tylko zdać sam egzamin - a są to dwie różne rzeczy...

Jeździłaś Corsą w diesleku?
Posiadane uprawnienia:

KAT. B
Nortonn

Postprzez scorpio44 » sobota 23 czerwca 2007, 21:32

Nortonn napisał(a):A to dlaczego?

Oczywiście najmocniej przepraszam, jeżeli się pomyliłem! ;) Ale jeżeli ktoś rejestruje się na forum i pisze jednego posta na temat danej firmy (w tym wypadku szkoły jazdy), naszpikowanego danymi osobowymi, dokładnym adresem oraz listą atutów tej firmy, no to w zdecydowanej większości wypadków jest to po prostu reklama.
Zobaczymy, czy ta osoba jeszcze się odezwie. Jeszcze raz przepraszam, jeżeli w tym wypadku nie mam racji. ;)
scorpio44

AGRA

Postprzez dorota2007 » poniedziałek 02 lipca 2007, 12:41

Bardzo mi przykro, że zostałam posądzona o kłamstwo. Po zdaniu egzaminu wyjechałam na krótki urlopik nad morze, przyjechałam wczoraj, tj. 1 lipca i od razu taka niemiła niespodzianka :cry:. Tak na marginesie, dzisiaj jadę odebrać prawko :lol: . Jeżeli ktoś mi nie wierzy, to będę dzisiaj ok. 15.00 na Smugowej w Łodzi. Pozdrawiam wszystkich :roll:
Dorota
dorota2007

Postprzez syljez » sobota 14 lipca 2007, 20:40

ja też uważam tę szkołę za świetną, dzięki jazdom doszkalającym z p. Grażynką zdałam w końcu egzamin na prawko
syljez
syljez

Powrót do Szkolenie kierowców