Witam! Wczoraj trafiła mi się fucha kierowcy. Trasa krajowa nr.1 jakieś 250km. Ale jak mi się żle jechało :roll: Z powodu pewnej Pani, jej ciągłych uwag i propozycji z tylnego siedzenia :evil: Najpierw wsiadła do auta i mówie grzecznie aby mocniej trzasnąć drzwiami i domknąć a Ona " U nas w Fordzie tak delikatnie się zamyka" :x Następnie - otwieram drzwi wsiadam do auta aby otworzyć wszystkim a Ona: " U Nas w Fordzie się wszystkie drzwi razem otwiera " :evil: W trasie : "Ależ w tym aucie jest gorąco jednak bez klimatyzacji to nie jest jazda" No KUWA !! :shock: :!:
A dlaczego nie pojechała "Swoim Fordem" :?: Co z tego że prawo jazdy ma może od 20 lat jak w tym czasie pewnie nie zrobiła 50% przebiegu który ja zrobiłem w trakcie 2 lat :!: :!:
Ale to nie koniec opowieści. Jadę drogą krajową, dwupasmową, szeroką z nowym równiutkim asfaltem nie więcej niż 100 km/h :!: :shock: Wyprzedzają mnie Tico , SC, CC , Matizy , Stare Fiesty itp itd. :!: :!: :evil: Kiedy jechałem już powyżej 110km/h ta mówi mi dlaczego tak szybko - Poleciłem jej spojrzeć do tyłu bo na zderzaku miałem potężnego TIR-a przed którym musiałem uciekać ( w końcu wqrzony kierowca mnie wyprzedził :shock: :evil: ) A Ona na to że jej Mąż jeżdzi tirem i ma blokade i nie pojedzie wiecej niz 90kmh :!: No myślałem ze padne :!: Jaką prędkość miał ten Tir kiedy mnie wyprzedzał a ja miałem 110kmh na blacie :?: :shock: Wolałem się już nie odzywać ale jeżeli jej Mąż jeżdzi tak Tirem jak Ona FORDEM to nie wiem która firma go zatrudnia :twisted:
Tak jak powiedziałem prędkość podróżna to 100km/h. A tu nagle z tyłu " Tu masz ograniczenie do 70 " Powiedziałem tylko ze wiem ... Potem tu masz ograniczenie do 50 , lub zajmij sobie lewy pas itp itd. no masakra :? MAndaty Ci nie straszne ?? To jej mówie że na CB mówili że do Katowic czysto. A ona na to po co wogóle to CB i dlaczego wszyscy się tak boją tej Policji widocznie coś muszą mieć na sumieniu. :shock: :D :roll: :?
Miałem ochote rozchulać tego Poloneza do ostatniej cyfry na liczniku i niech się dzieje co chce ...