No właśnie tak, Pani kochana Doda zdała egzamin za 2-gim razem. Chyba nie muszę mówić jak wyglądał pierwszy egzamin :lol:
w ogóle to przyszła w szpilkach (ciekawe czy jakby ktoś inny kto się nie nazywa doda by przyszedł w szpilkach to by w ogóle przystąpił do egzaminu)
przeklinała cały egzamin (ciekawe ciekawe)
no i oblała, bo wymusiła pierwszeństwo przy zawracaniu
No ale cóż, to jest właśnie Polska kochana, na następny egzamin "czekała" w Warszawie 2 tygodnie !!!!!! Ciekawe czy ja też będę tyle czekać, no ale ja będę czekać 2 miesiące, a ona 2 tygodnie bo jest pseudo gwiazdą. No i oczywiście zdała za drugim razem, egzaminatora też miała najlepszego, zamiast skupić się na jeździe to jeszcze się malowała w aucie czekając na zielone światło...
Po prostu żałosne, ciekawe czy ja bym tyle czekał na egzamin, chyba 2 miesiące, ciekawe czy mógłbym przeklinać, jakaś dziewczyna przyjść w szpilkach...
po prostu pokazali wszystko od drugiej strony, przecież każdy wie jak trudno jest zdać, no ale ona zdała za drugim, bo pewnie Walter jej tak obiecał, za pierwszym razem też oczywiście nie zdała, czemu? żeby było więcej odcinków nakręconych
brak słow, bez komentarza, żyg*** się chcę od tego :? BRAK SŁÓW na ten cały SYF