Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez Polonez » niedziela 13 maja 2007, 17:04
przez pcuryllo » niedziela 13 maja 2007, 17:53
nie wyobrażam sobie, że z naczepy Tira ( zestawu w postaci ciągnika siodłowego z naczepą ) z zamkniętego kontenera naczepy wypada DESKA
Zresztą tak jak powiedziałem niekiedy nie da się "was" dogonić
przez pcuryllo » poniedziałek 14 maja 2007, 22:06
Kolego "pcuryllo" a więc :
- nie wyobrażam sobie, że z naczepy Tira ( zestawu w postaci ciągnika siodłowego z naczepą ) z zamkniętego kontenera naczepy wypada DESKA
onet.pl napisał(a):Groźny wypadek pod Wrocławiem - 12 rannych
Dwanaście osób doznało obrażeń z powodu wypadku drogowego, do jakiego doszło na trasie Wrocław-Świdnica k. Strzelec (woj. dolnośląskie). Na drodze zderzył się samochód osobowy z busem. Ranni trafili do pobliskich szpitali.
Jak poinformował Krzysztof Zaporowski z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu, z cała pewnością to samochód osobowy uderzył w busa. Dodał, że najprawdopodobniej przed autem osobowym jechał samochód ciężarowy z naczepą, z której spadł jakiś element. Kierowca auta osobowego chciał ominąć ów element i uderzył w nadjeżdżającego z naprzeciwka busa.
Zaporowski dodał, że wszystko wskazuje na to, iż obrażenia rannych nie są zbyt poważne, bo nie wzywano śmigłowca ratunkowego
przez Polonez » wtorek 15 maja 2007, 17:15
przez invx » wtorek 15 maja 2007, 17:40
przez slayer17 » niedziela 20 maja 2007, 19:17
przez dylek » niedziela 20 maja 2007, 21:34
przez ella » niedziela 20 maja 2007, 22:03
nie to, żebym się czepiał
przez chaos0 » piątek 25 maja 2007, 02:35
Polonez napisał(a):My mówiliśmy o desce hihi :D :wink:
Napisałem wcześniej : " Oczywiście nie chodzi mi o dosłowne "przyklejanie" się tak jak w temacie. Jade po prostu za ciężarówką jak za autem osobowym ... "
Ja wole jechać za ciężarówką aniżeli za osobówką i co zrobisz :D
A zresztą zawsze można spytać o "margnesik" na CB i ciężarówke możemy spokojnie i bezpiecznie wyprzedzić.
przez klimekpl » poniedziałek 14 stycznia 2008, 10:12
przez barylkaq » poniedziałek 14 stycznia 2008, 11:08
przez cwaniakzpekaesu » poniedziałek 14 stycznia 2008, 11:19
przez sweet-she » poniedziałek 14 stycznia 2008, 12:07
przez tom9 » poniedziałek 14 stycznia 2008, 12:53
klimekpl napisał(a):1. Jesli ma sie spryskiwac z tyłu mozna ustawic go tak aby sikał za siebie i wrazie czego siuramy na takiego klienta;)))
2. włączamy światła przeciwmgielne i razimy skurczybyka.
3. podciagamy do przodu i po hamplach:0 niech sie posiura;)
4. zatrzymujemy sie poprostu
5. otwieramy szybe wystawiamy lewą rękę uginamy w łokciu i z zacisnietej piesci wystawiamy palec srodkowy
6. dodajemy gazu i bawimy sie w złap mnie
7. wlączamy lewy kierunkowskaz i jedziemy 30 na h a jak by chcial wyprzedzac to my tez zmieniamy pas:D
8. skrecamy na pobocze przepuszczamy bałwanka a sami podziwiamy okolicznosci przyrody
9. ostro przyspieszamy zaciagamy ręczny ostry skret w lewo i zawracamy w miejscu poczym nacieramy na czołowe;)
10. jedziemy dalej jak jechalismi i mamy go w d..........