przez Tymon » poniedziałek 05 czerwca 2006, 17:43
przez Radwan » poniedziałek 05 czerwca 2006, 18:08
przez kasztan » piątek 20 kwietnia 2007, 18:49
przez marcij » piątek 20 kwietnia 2007, 21:43
kasztan napisał(a):Tzn, że jesli wszyscy kursanci z mojej szkoly jeżdzą po Gorzowie, tam się przygotowują do egzaminu (w tym ja), to mogę powiedzieć mojemu instruktorowi, że egzamin chce zdawać w szczecinie? (posunięcie może nielogiczne ale pytanie aktualne.)
przez Gość » piątek 20 kwietnia 2007, 23:07
Wczoraj w Małopolskim Ośrodku Ruchu Drogowego w Nowym Sączu padł rekord zdających egzaminy na prawo jazdy. Do egzaminów teoretycznych i praktycznych w tym jednym dniu przystąpiło 211 osób. Wśród nich 150 zdawało egzamin praktyczny na prawo jazdy kategorii B. Zdało 38 procent podchodzących do egzaminu.
przez wiesniak » sobota 21 kwietnia 2007, 00:32
marcij napisał(a):kasztan napisał(a):Tzn, że jesli wszyscy kursanci z mojej szkoly jeżdzą po Gorzowie, tam się przygotowują do egzaminu (w tym ja), to mogę powiedzieć mojemu instruktorowi, że egzamin chce zdawać w szczecinie? (posunięcie może nielogiczne ale pytanie aktualne.)
I nie musisz sie tlumaczyc nikomu , przeciez to Ty skladasz paiery i zapisujesz sie gdzie chcesz. Od niego dostajesz tylko zaswiadczenie o skonczeniu kursu i wszystkie papierki
przez kasztan » sobota 21 kwietnia 2007, 13:34