Niski chudy kurdupel - kontynuacja tematu

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

:)

Postprzez Polonez » środa 11 kwietnia 2007, 16:46

Matylda napisał(a):Swoją drogą, to na tej fotce widzę zupełnie normalnego, młodego faceta i kompletnie nie wiem dlaczego kolega Kurdupel ubzdurał sobie tak marną opinię o sobie samym. Wyglądasz człowieku zwyczajnie, jak kilka milionów facetów na świecie :!:

Otóż to, zgadzam się z Matyldą w całej rozciągłości :D
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Re: :)

Postprzez Gość » środa 11 kwietnia 2007, 18:36

Matylda napisał(a):Swoją drogą, to na tej fotce widzę zupełnie normalnego, młodego faceta...

karolina1 napisał(a):Kurdupel - rzeczywiście jesteś beznadziejny

I sami powiedzcie kto ma rację i komu mam wierzyć :?: A ja wiem czemu są tak odmienne zdania nt mojej osoby :) Otóż Karolina jest ładną atraktyjną laską, dla której taki ktoś jak ja będzie nic nieznaczącym brzydkim śmieciem, bo sama może mieć (i zapewne ma) każdego normalnego wysokiego faceta jakiemu do pięt nie dorastam. Barbra z kolei zapewne nie jest taką pięknością jak Karolina, więc dla niej wizualnie normalnie wyglądać będzie nawet taki wizualny śmieć jak ja. Może i mam wygląd debila, ale nim nie jestem, zapamiętajcie to w końcu :!: :!: :!:
Gość

Postprzez kamiles » środa 11 kwietnia 2007, 18:45

Ella czy mogłabyś zareagować, bo to jest już żenujące
kamiles

Postprzez Gość » środa 11 kwietnia 2007, 18:50

kamiles napisał(a):Ella czy mogłabyś zareagować, bo to jest już żenujące

oooo a tej to się nie spodobałem na tej fotce do tego stopnia, że nawet postanowiła mi dokopać i idzie na skargę do moderatorki :twisted:

Nie ma takiej potrzeby. Po prostu widzę że wasze słowa były rzucane na wiatr, bo jak faktycznie pokazałem wam swoje zdjęcie, to nagle zmieniłyście zdanie i najchętniej byście mi wszystkie dokopały :!: Żałosne jesteście, sorry...
Gość

Postprzez Patsy » środa 11 kwietnia 2007, 19:12

Posłuchaj nikt tu Ci nie chce dokopać, po prostu to własnie Ty pierwszy zacząłeś sie użalac nad swoim wyglądem i to od tego sie wszystko zaczęło, a karolina po prostu sie nabija z Ciebie bo ja to bawi i specjalnie Ci to pisze a ty wszystko bierzesz na powaznie, i jeszcze jedno jakbys pokazał swoja fotke zanim zacząłes sie nad soba tak użalać nikt by tego tak nie odebrał, ale sam podsunąłeś ludziom temat a teraz masz do wszystkich pretensje.
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka