Niski chudy kurdupel - kontynuacja tematu

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » wtorek 10 kwietnia 2007, 19:26

mam wrażenie, że ten temat zaczyna zmierzać w tym samym kierunku, co ten poprzedni

Dlatego też ląduje tym razem w "Luźnej gadce" bo ze szkoleniem zaczyna mieć mało wspólnego.
ella
Moderator

Postprzez Gość » wtorek 10 kwietnia 2007, 19:35

Też fakt. Skoro problem z jazdą się rozwiązał to przestał mieć powiązania z tamtym działem. Oby tylko w koszu nie skończył, ale będę się starał aby do tego nie doszło :)

Co do dziewczyn to oczywiście że każda dziewczyna (zarówno ta ładna jak i mniej ładna) ma prawo wybierać w facetach i mieć takiego jaki się jej podoba. To dziewczyna decyduje o tym jakiego chce mieć faceta. Wygląd u faceta jest dla kobiety bardzo ważny i tylko taka zakompleksiona lub mająca jakieś problemy zwiąże się z mężczyzną gorszym wizualnie od standardu. To jest przecież oczywiste i logiczne...
Gość

Postprzez kamiles » wtorek 10 kwietnia 2007, 19:47

Kurdupel napisał(a):Wygląd u faceta jest dla kobiety bardzo ważny i tylko taka zakompleksiona lub mająca jakieś problemy zwiąże się z mężczyzną gorszym wizualnie od standardu. To jest przecież oczywiste i logiczne...

To nie jest wcale tak oczywiste, ani tak logiczne, jak Ci się wydaje.
A co to jest standard? bo jak czytam Twoje wypowiedzi, to lepiej nie pytać, co przez to rozumiesz... poza tym dla każdego ten "Twój standard" będzie zupełnie inny! Człowieku przestań oceniać innych przez pryzmat swoich kompleksów! Już Ci kiedyś napisałam, żebyś przestał innych mierzyć swoją miarą i zmuszał ich do uznania, że to tylko Ty masz rację, a wszyscy, którzy mają na ten temat inne zdanie są "zakompleksieni i mają z sobą problemy"... :evil:
kamiles

Postprzez Gość » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:00

Akurat się z tym nie zgodzę! Znam masę dziewczyn, które mają normalnych wysokich dobrze zbudowanych facetów. Nie są chudzi, nie wystaje im brzuch. I taki facet to jest standard, a nie taki co ma ledwo 170 cm, wystający brzuch i waży ok 64 kg. Dlatego też każda normalna kobieta nie będzie szukać facetów wśród "wizualnego marginesu" tylko zwiąże się conajmniej ze standardowym mężczyzną. Sorry ale jakby mną dla przykładu zainteresowała się jakaś ładna atrakcyjna dziewczyna (co raczej jest nierealne) to bym był zmuszony uświadomić ją że ma niedobry gust. Uważam że to byłoby z mojej strony szlachetne i uczciwe. Nie mogę przecież pozwolić ładnej dziewczynie aby się marnowała z kimś takim jak ja. Młode ładne dziewczyny potrzebują kogoś młodego, wysokiego i przystojnego. Potrzebują dużo sexu, dużo przyjemności a jaką by miały z kimś niskim w dodatku z brzuchem :( Co z tego że dziewczyna by kochała, skoro fizycznie żadnej przyjemności by nie odczuwała. Sex może i nie jest najważniejszy, ale jest bardzo ważny w związku :!:
Gość

Postprzez Patsy » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:06

Tobie jakas psychoterapia jest potrzebna, jak mozesz siebie tak nie doceniać, pewnie jestes przystojnym, fajnym facetem a tu na forum nam jakis kit wciskasz, a co do dziewczyny to chyba liczy sie tez wnętrze człowieka a nie tylko sam wygląd, bo wiadomo że nie oceniamy kogoś po wygladzie tylko po charakterze, a kazda laska ma swój gust i sa takie dziewczyny co wola niższych facetów.
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez kamiles » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:13

Kurdupel napisał(a):Sex może i nie jest najważniejszy, ale jest bardzo ważny w związku :!:

sorry, ale z Twoich wypowiedzi wynika właśnie to, że wygląd, seksualność to jedyna sfera życia, na którą trzeba zwracać uwagę

no, ale dobrze, idąc za Twoim tokiem myślenia, co zrobić, jeśli ta ładna, wysoka dziewczyna wybrała wysokiego, przystojnego faceta i po 5 latach ten przystojniak nieco się zgarbił, urósł mu mięsień piwny, wysiwiał, może wyłysiał i z lekka się postarzał - powinna jak najszybciej go rzucić, prawda?
kamiles

Postprzez Gość » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:20

fiona napisał(a):... pewnie jestes przystojnym, fajnym facetem a tu na forum nam jakis kit wciskasz...

A udowodnię wam że nie wciskam :!: A proszę bardzo spojrzeć na mą fotkę. tylko z góry uprzedzam... NIE ŻYCZE SOBIE wciskania kitu że wyglądam fajnie i jestem przystojny bo to mnie tylko obrazi :twisted: Toż ja niedość że konus to jeszcze wygląd debila mam :x

Fotkę byłem zmuszony usunąć bo tylko same problemy przez to są. Widzę że jest jeszcze gorzej niż myślałem, ale przynajmniej wiem na czym stoję :x

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

fiona napisał(a):... i sa takie dziewczyny co wola niższych facetów.

Ależ oczywiście że jak poszukamy to znajdziemy masę niedowartościowanych dziewczyn z kompleksami, dla której byle kto będzie dobry :)
Ostatnio zmieniony środa 11 kwietnia 2007, 18:55 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz
Gość

Postprzez kamiles » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:27

Kurdupel napisał(a):NIE ŻYCZE SOBIE wciskania kitu że wyglądam fajnie i jestem przystojny bo to mnie tylko obrazi :twisted: Toż ja niedość że konus to jeszcze wygląd debila mam :x

no nie bądź śmieszny, nikt Ci tu nie będzie kitu wciskał - nie da się! - masz całkowitą rację w każdym słowie, a poza tym te 169,5cm... widac gołym okiem... chyba nie znajdziesz tu aż tak "niedowartościowanych dziewczyn z kompleksami, dla której byle kto będzie dobry"
kamiles

Postprzez Gość » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:36

kamiles napisał(a):no nie bądź śmieszny, nikt Ci tu nie będzie kitu wciskał - nie da się! - masz całkowitą rację w każdym słowie, a poza tym te 169,5cm... widac gołym okiem... chyba nie znajdziesz tu aż tak "niedowartościowanych dziewczyn z kompleksami, dla której byle kto będzie dobry"

No i sami widzicie :!: Musiałem pokazać swoją fotkę żeby w końcu wam udowodnić kim faktycznie jestem. Nie ukrywam cieszy mnie fakt, że w końcu wiecie że moje wpisy były jak najbardziej uzasadnione. Teraz przynajmniej nikt mi nie będzie w mawiał że jestem normalnym facetem, bo zdjęcie mówi samo za siebie :!:
Gość

Postprzez ella » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:43

Toż ja niedość że konus to jeszcze wygląd debila mam

Masz w 100% rację :( Wolałabym już być starą panną :D
ella
Moderator

Postprzez kamiles » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:44

a podobno jesteś inteligentny :roll:
szkoda słów, ja się stąd wymiksowuję, może inni będą się bawić w leczenie Twoich kompleksów, ja nie mam ochoty

ella napisał(a):Wolałabym już być starą panną

ja też, ella, ja też :D
kamiles

Postprzez Patsy » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:51

jedyne co moge napisać to tylko to, że jesteś bardzoooooo zabawny :D i jesli uwazasz że jesteś chudy to mnie to jeszcze bardziej bawi ( chyba nie widziałes jak ktoś chudy wyglada) a co do wygladu to wiedziałam, że bardzooo przesadzałes bo wcale nie ma tak źle, a koleżanka co sie wypowiadała przede mna Cie wkręca, bo pewnie ja tez tak to bawi jak mnie. Uwierz w końcu w siebie i bedziesz wszystko ok, a nie zamartwiaj sie nam soba tak jakbys wygladem przypominał Gargamela ( Gargamel - zły czarownik z wioski smerfów)
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez Gość » wtorek 10 kwietnia 2007, 20:55

I teraz przynajmniej wiecie że moje kompleksy były i są uzasadnione :twisted: Żałuję że na samym początku nie zapodałem mej fotki, byłaby wtedy inna rozmowa, ale jak powiadają lepiej później niż wcale... Możecie sobie teraz ze mną jechać za wygląd (macie do tego w końcu prawo) albo i zostawić mnie w spokoju. Wasz wybór :!:

Pozdrawiam i Żegnam
Gość

Postprzez scorpio44 » wtorek 10 kwietnia 2007, 21:40

Kurdupel, Ty naprawdę nie zauważyłeś ironii w wypowiedziach Kamiles i Elli, i uznałeś, że one mówią poważnie? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sorry... No teraz to wymiękłem całkowicie.
scorpio44

Postprzez Patsy » wtorek 10 kwietnia 2007, 21:44

oh skorpio on sie obraził po prostu, a szkoda bo dzieki niemu było ciekawie na tym forum czasami
Patsy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka