Pytanie ze znajomości znaków podczas egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez barbra » sobota 31 marca 2007, 16:16

Wracajac,do wątpliwości autora wątku..Na moim egzaminie(podczas jazdy po mieście)Egzaminator,poza dawanymi poleceniami typu:proszę w prawo na najblizszym skrzyżowaniu,a na tym ze światłami w lewo...itd.NIE ZADAWAŁ,ani dodatkowych pytań,ani niczego nie komentował,jedynie we własnych myślach oceniał,i był jedynym "moim"pasażerem,który był 100%opanowany i wyciszony,i trzymał w niepewności :roll: do samego powrotu do WORD-u :wink:
Wszystko jest trudne,dopóki nie stanie się proste..
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez Deliusz » sobota 31 marca 2007, 22:26

barbra napisał(a):Wracajac,do wątpliwości autora wątku..Na moim egzaminie(podczas jazdy po mieście)Egzaminator,poza dawanymi poleceniami typu:proszę w prawo na najblizszym skrzyżowaniu,a na tym ze światłami w lewo...itd.NIE ZADAWAŁ,ani dodatkowych pytań,ani niczego nie komentował,jedynie we własnych myślach oceniał,i był jedynym "moim"pasażerem,który był 100%opanowany i wyciszony,i trzymał w niepewności :roll: do samego powrotu do WORD-u :wink:

Czyli taka sama sytuacja jak u mnie. Z tym, że ja się liczyłem z tym iż nie będzie nic mówił bo przed egzaminem powiedział nam (do całej grupy), że mamy z nim nie rozmawiać.
(2007-03-17) Kat. "B" - egzamin ZDANY - WORD Gorzów Wlkp.
(2007-03-20) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2007-03-27) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie / odbiór 5 kwietnia
Deliusz

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy