leoniaczek napisał(a):akurat jestem z Warszawy, tylko jak zdam teorię to będę musiał czekać z 4 tygodnie na praktykę albo i więcej, dokładnie to chcę się zapisywać na Odlewniczą, czy tam na pewno nie można zdawać całego egzaminu w jednym dniu? Zależy mi na czasie, bo chcę się wyrobić z prawkiem do wakacji :D
Jak ja pierwszy raz podchodziłam do egzaminów, to można było robić dwa naraz - zdałam teorię i poszłam na praktykę, którą oblałam. :/ Czekałam na to równe 2 miesiące od zapisania się. Potem sobie znowu nie zdałam, następnie nie mogłam przyjść na egzamin, olałam trochę sprawę i jak się zapisałam na 3 podejście, to się okazało, że prawie mija termin teorii. Nie zdałam i musiałam znowu podchodzić do teorii i okazało się, że nie można już teraz zdawać naraz. Ale nic się nie stało, umówiłam się w ośrodku, że dadzą mi zaświadczenie, zdam teorię i od razu się zapiszę na praktykę, a jazdy zrobię przed egzaminem. Tak się stało i za 4 razem zdałam. Wcześniej mi nie szło, bo się strasznie denerwowałam i dopiero teraz jakoś się opanowałam. W moim przypadku trwało to wszystko prawie rok - dokładnie 11 miesięcy (od początku kursu), więc powodzenia życzę w wyrabianiu się do wakacji, może się uda, ale śmiem wątpić, a o terminie na Odlewniczej 4 tygodnie zapomnij, to nawet śmieszne nie jest. Licz 7-8 tygodni.