Gdzie zdawać prawko?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Gdzie zdawać prawko?

Postprzez withme » piątek 09 marca 2007, 21:43

Witam. Otóż mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim i chciałem się zapytać gdzie najlepiej zdawać egzamin? Instruktorzy nam już kazali wybrać to miejsce i mam do wyboru: Kielce, Radom, Tarnobrzeg... Ktoś się może orientuje gdzie jest najlepiej? Dwóch moich znajomych zdawało w Radomiu u udało im się za pierwszym podejściem, natomiast koło 6 zdawało w Tarnobrzegu i żadnemu nie udało się zdać za pierwszym razem, może to zwykły zbieg okoliczności. Jest tu może jakiś instruktor z wyżej wymienionych miast? :).
withme

Postprzez doge » sobota 10 marca 2007, 12:42

A co to za różnica? jak umiesz jeździć to nie ma żadnej różnicy gdzie się zapiszesz.
doge

Postprzez mistrzu1987 » poniedziałek 12 marca 2007, 15:48

wszędzie byle nie w Łodzi :/
mistrzu1987

Postprzez ania18 » poniedziałek 12 marca 2007, 17:28

Najlepiej wybierz sobie miasto ktore jest jak najmniejsze. Wiadomo czym mniejsze miasto tym z reguly skromniejsze skrzyzowania, mniej rond- gigantow itp wiec generalnie jest latwiej. Ale popytaj wsrod ludzi jacy sa egzaminatorzy, to od nich zalezy najwiecej. A jak umiesz jezdzic to zdasz w kazdym miescie :wink:
Mam już dość myślenia o prawku
ania18

Postprzez raptor22 » poniedziałek 12 marca 2007, 17:38

No nie wiem czy im mniejsze miasto tym lepsza zdawalność. Zdawałem w Wałbrzychu miasto około 120 tys. mieszkańców i jeden z najniższych wskaźników zdawalności na Dolnym Śląsku.
Najlepiej wybierz miasto, które najlepiej znasz lub takie które jest najbliżej żeby jak najwiecej czasu jeździć po mieście, a nie tracić na dojazdy.
raptor22

Powrót do Egzamin na prawo jazdy