JAK WYGLDA ZMIANIA OSRODKA W KTORYM ZDAJE??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

JAK WYGLDA ZMIANIA OSRODKA W KTORYM ZDAJE??

Postprzez big_Ameno » niedziela 04 marca 2007, 11:49

IDE PROSZE PODAJE ADRES GDZIE CHCE ZDAWAC I?? I PRZERSYLAJA PAPIERY?? POZNIEJ JADE I OPLACAM EGZAMIN I USTALAM TERMIN?? JAK TO DOKLADNIE WYGLADA I ILE TRWA W PRZYBLIZENIU
big_Ameno

Postprzez studi » sobota 10 marca 2007, 23:15

Witam,

po pierwsze NIE KRZYCZ bo to nie ładnie ;)

A wracając do tematu to procedura jest następująca:
1. wypełniasz wniosek o przekazanie dokumentów do innego WORD
2. dokumenty są przekazywane do docelowego WORD'a poprzez pocztę listem poleconym (w większości wypadków są to zbiorowe wysyłki raz w tygodniu, ale to nieoficjalna informacja więc nie bierz tego za pewnik) więc trwa to ok 1.5 tyg.
3. idziesz do nowego WORD'a i zapisujesz się na egzamin (polecam zadzwonić i zapytać się czy dokumenty dotarły żeby nie jeździć na próżno)
4. zdajesz egzamin
5. cieszysz się prawkiem ;)
ObrazekObrazek

No i jestem dwuliterowy AB ;-)
studi

Postprzez big_Ameno » poniedziałek 12 marca 2007, 11:54

swietnie...czyli rozumiem ze nie ponosze zadnych dodatkowych oplat:) dzieki bede wiedzial na przyszlosc mam nadzieje ze uda sie za 1 razem:P i nie bede musial z tego korzystac:) pozdr
big_Ameno

Postprzez studi » poniedziałek 12 marca 2007, 12:41

big_Ameno napisał(a):...czyli rozumiem ze nie ponosze zadnych dodatkowych oplat:...

Dodatkowych nie, ale jeśli zapłaciłeś/łas za egzamin praktyczny i zmieniasz ośrodek, to chyba, ale nie jestem bewien, w starym ośrodku następuje zwrot jak przy rezygnacji z egzaminu a w nowym uiszczasz całość na nowo, ale nie jestem pewien.
ObrazekObrazek

No i jestem dwuliterowy AB ;-)
studi

Powrót do Egzamin na prawo jazdy