przez zuzanka » czwartek 08 marca 2007, 15:47
I dlatego właśnie większość osób oblewa za takie braki, bo instruktor jak chciał to nauczył, a jak nie to co go tam obchodzi, ważne, że mu płacą i dobrze na tym wychodzi. Potem kursant musi dokupywać godziny, bo nie jest wszystkiego nauczony. Jeszcze taką jedną rzeczą, która mnie bardzo oburzyła w OSK, do którego uczęszczałam to to,że kursant płaci za cały kurs czyli - 1160 zł, w tym jest 30 godzin teorii i 30 praktyki, Ale :?: rzeczą w tym jest bardzo dziwną, to, że jeśli instruktor zdecyduje lub jak mu się tam będzie widziało, iż kursant w miare dobrze potrafi jeżdźić to może on z 30 godzin praktyki darować mu 5 godzin - czyli 25 godzin jest tylko wyjeżdżonych. Dla mnie to jest okropne zdzierstwo, sądzę, że taki OSK nie powinien w ogóle istnieć. A drugą sprawą w tym całym interesie jest to: Dlaczego kursanci są tacy obojętni?, że w ogóle nie upominają się o zwrot reszty pieniędzy za te 5 godzin czy nawet mniej. Taki właściciel OSK dorabia sobie na takim czymś na samym paliwie, które go mniej kosztuje, oprócz tych osób co mają całe 30 godzin za sobą jazdy. Niewiem naprawdę jak można tak postępować. Czy Wy też się z takim czymś spotkaliście?
Pzdr.
Teoria 2.03 - 0 błędów.
Praktyczny 11 kwietnia, plac: -
Praktyczny 18 czerwca, plac +, miasto -
Praktyczny 5 lipca, plac+, miasto -
Praktyczny 16 lipca, plac +, miasto -
Praktyczny 31 sierpnia, plac +, miasto+
18.09 - odebrane prawko:)
zuzanka