czy powinno dostac sie jakis kwit po zdanym egzaminie?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

czy powinno dostac sie jakis kwit po zdanym egzaminie?

Postprzez villemo666 » piątek 02 marca 2007, 19:43

Pytanie takie jak w temacie.tydzien temu zdalam egzamin i po gratulacjach od egzaminatora zapytalam wlasnie otaki kwit potwierdzajacy zdany egzamin. egzaminator odpowiedzial ,ze nie. minal tydzien wchodze na strone gdzie mozna dowiedziec sie o postepach w wydawaniu prawka, ale nadal nie ma sprawy w toku. wiem ze dopiero tydzien minal (egzamonator mowil ze odior prawka tak okolo 15.03)i zanim wysla moje dokumenty do miasta w ktorym jestem zameldowana a potem zanim zaczna wyrabiac to troche trwa, ale zaczynam sie tym wsyztskim stresowac bo nie mam w lapce kwitka ze zdalam...
villemo666

Postprzez scorpio44 » piątek 02 marca 2007, 19:56

Nie ma żadnych kwitków po zdanym egzaminie. Musisz tylko cierpliwie czekać, ewentualnie dowiedzieć się, czy przypadkiem w Twoim Wydziale Komunikacji nie trzeba z góry za prawo jazdy zapłacić (bo w różnych miastach różnie to bywa ;)).
scorpio44

Postprzez villemo666 » piątek 02 marca 2007, 20:09

moze dodam ze zdawalam w wawie na oldewniczej. a czy trzeba podejsc do jakiegos okienka i powiedziec ze sie zdalo? wydaje mi sie to bzdurne skoro egzaminator ma ten caly "raport" z przebiegu egzaminu. nikt mi nic nie pwoiedzial ze po zzdanym egzaminie mam gdzies sie udac, wiec uznalam ze wszytsko jest ok i poszlam sobe do domu...
villemo666

Postprzez BOReK » piątek 02 marca 2007, 20:54

Jest taka stronka - http://www.kierowca.pwpw.pl. Na niej wpisujesz żądane dane i wiesz wszystko ;). Skoro tydzień temu zdałaś, to powinno już być w druku.
BOReK

Postprzez ella » piątek 02 marca 2007, 20:58

Wątek o oczekiwaniu na prawko znajduje sie tutaj. Chyba jeden wystarczy :wink:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 4839#84839
Jest taka stronka - www.kierowca.pwpw.pl. Na niej wpisujesz żądane dane i wiesz wszy

Koleżanka zna stronkę bo pisała, że tam sprawdzała :wink:
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy