PUNTO

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

PUNTO

Postprzez znaw » niedziela 11 lutego 2007, 15:47

Witam!

Punto nr 1 WORD Zielona Góra
stan techniczny: bardzo dobry

i dlatego myślę, że prawko zdane za pierwszym razem! :)
znaw

Re: PUNTO

Postprzez bartekjaw » niedziela 11 lutego 2007, 16:38

znaw napisał(a):Witam!

Punto nr 1 WORD Zielona Góra
stan techniczny: bardzo dobry

i dlatego myślę, że prawko zdane za pierwszym razem! :)

A co ma stan techniczny samochodu do zdania egzaminu?;>
Dobry kierowca umi jezdzic kazdym samochodem;]:_
bartekjaw

Re: PUNTO

Postprzez Nortonn » niedziela 11 lutego 2007, 22:52

bartekjaw napisał(a):
znaw napisał(a):Witam!Dobry kierowca umi jezdzic kazdym samochodem;]:_

Oczywiście tylko ten dobry kierowca zanim pojedzie w dalszą trasę to ma możliwość 'wyczucia' auta na osiedlowej drodze. W samochodzie egzaminacyjnym wsiadasz i muszisz jechać - nie wiesz tak naprawdę jak działa sprzęgło i hamulec a to może się róznić (w niewielkim stopniu, ale zawsze).

Mogę się mylić...
Nortonn

Postprzez marcij » poniedziałek 12 lutego 2007, 21:23

Tutaj bym sie nie zgodzil , jest przeciez plac , podjazd do luku . Ja wisadlem na egzaminie pierwszy raz w zyciu do grande punto i mi 2 razy zgasl zanim wogole ruszylem z miejsca. Potem jest jeszcze podjazd do gorki, zgasl mi jeszcze na pierwszym skzyzowaniu i od tego momentu juz go czulem. Wiadomo ze jak jade pierwszy raz jakims autem to jade troche ostrozniej , bardziej "zachowawczo", ale na egzaminie to jest nawet wskazane :P

Jest takie powiedzenie , ze dobry lotnik to nawet na drzwiach od stodoly poleci, czy jakos tak. Co maja powiedziec nasi biedni piloci , ktorych "nowe" f16 stanem technicznym nie roznia sie wiele od tych przyslowiowych drzwi :P
Obrazek
marcij

Postprzez madzior_ka » poniedziałek 12 lutego 2007, 22:23

ja właśne zauwazyłam że gdy rozpoczynałam jazdy od ćwiczeń na placu jeździło mi sie potem o wiele lepiej, na łuku jest czas na wyczucie sprzehła jako że prakycznie tylko nim się posługujemy, mozna z łatwością przekonac się ile auto potrzebuje by jechac do przodu itd itp, i gdy po łuku wyjeżdzałam na jazdach na miasto auto nie gasło mi w ogóle, zas gdy zaczynałam nowym autem od arzu na mieście to na początku byłam niepewna, bardziej zgadywałam niz wiedziałam jak działa sprzegło i dopiero po kilku skrzyżowaniach było ok, tak więc wydaje mi sie ze na placu jest wystarzająco dużo czasu i mozliwosc do wyczucia auta i nie powinno sprawiać to problemu jeśli ktoś radził sobie na innych autacg
madzior_ka

Powrót do Luźna gadka