Egzamin w Katowicach lub Gliwicach i cena tego Egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin w Katowicach lub Gliwicach i cena tego Egzaminu

Postprzez pyrtol » czwartek 28 grudnia 2006, 17:47

No wiec mam problem jestem juz po 3 zakichanych egazminach w Jastrzebiu(uwalali za takie glupoty ze glowa boli) i chcialbym zmienic osrodek na Katowice lub Gliwice.
Jak oceniacie te WORDy czy uwalaja za same <&%#$@> czy sa tam normalni ludzie??
i 2 pytanie: ile kosztuje 4 egazmin z teoria i praktyka?? (3 raz ynie zdalem praktyki)
bo jakos drogo wychodzi to w Jastrzebiu==> 190zl T+P
pyrtol

Postprzez ella » czwartek 28 grudnia 2006, 18:02

ile kosztuje 4 egazmin z teoria i praktyka??

4 egzamin z teorii i praktyki kosztuje tyle samo co pierwszy i wszędzie tyle samo :) To nie kurs gdzie każdy OSK ma inna cenę.
ella
Moderator

Postprzez albin » czwartek 28 grudnia 2006, 19:16

Napisz za co zostałeś uwalony.
albin

Postprzez pyrtol » czwartek 28 grudnia 2006, 19:35

hehe no wlasnie ze powinno kosztowac tyle samo a Jastrzebie to jest panstwo w panstwie.tam po 3 razie teoria kosztuje 78zl !! a praktyka 112zl.

Ja nie zdalem ciagle praktyki.
za 1 razem uwalili mnie bo mi ciagle gasl samochod :wink: -slusznie
za2 razem: tak ogolnie dla zasady,jezdzilem godzine przyjechalem na plac i mi powiedzial ze nie zdalem.
za 3 razem: 1 zgasl mi samochod,przejechalem linie srodka drogi i podczas wlaczania sie do ruchu na jednie 2 pasmowa z drogi poporzadkowanej musialem wyprostowac kierownice i wybilo mi kierunkowskaz i go nie wlaczylem bo obserwowalem czy moge sie wlaczyc, dodam ze bylem pomiedzy 2 drogami 2-pasmowymi
pyrtol

Postprzez albin » czwartek 28 grudnia 2006, 20:08

poczytaj rozporządznie o opłatch za egzamin, wszystko ci się wyjaśni dlaczego placiłeś 78zeta, nie mogą pobrać inaczej niż jest w rozporządzeniu.
Na pocieszenie ci powiem że w Gliwicach i katowicach są ci sami egzaminatorzy co w jastrzębiu.
powodzenia :)
albin

Postprzez brygidKa » czwartek 28 grudnia 2006, 20:29

a ja słyszałam że w gliwicach za egzamin nie biorą 112 zł tylko więcej .... i właśnie się zastanawiam czemu tak jest
brygidKa

Postprzez ella » czwartek 28 grudnia 2006, 20:42

W Warszawie też biorą więcej bo dochodzi jeszcze do tego opłata bankowa :D

To chyba logiczne, że jak WORD posiada punkt agencji PKO to muszą pobierać opłaty.

albin napisał(a):wszystko ci się wyjaśni dlaczego placiłeś 78zeta,

to jest cena teorii i 50% praktyki, a Pyrtol nie miał przypadku nie stawienia się na egzamin (tak wynika z tego co pisze).
Coś chyba Pyrtol źle usłyszał w WORD z tą ceną egzaminu teoretycznego.
ella
Moderator

Postprzez She18 » czwartek 28 grudnia 2006, 22:04

Polecam Gliwice :) Ja zdawałam właśnie w Gliwicach i nie mogłam narzekać na egzaminatorów :wink:
Teoria i praktyka 112 zł :wink:
Egzamin zdany:12.05.2006r.
Prawko odebrane:24.05.2006

Obrazek
She18

Postprzez SXE » piątek 29 grudnia 2006, 00:19

Uzupełnię temat o pewną ważną informacje. Word gliwicki czy jastrzębski to tak naprawdę podlega pod Word katowicki jak również Bytom Dąbrowa G. Tychy.
Razem WORDÓW jest sześć i we wszystkich są ci sami egzaminatorzy, więc nie zdziw się kolego jak trafisz np w Gliwicach na tego samego egzaminatora.
Wzięło się to ponoć stąd, że Word katowicki oprócz gł siedziby ma 5 oddziałów terenowych w wyżej wymienionych miastach i aby nie było korupcji wprowadzona zasadę, że egzaminatorzy mają wyznaczane miejsca, w których w wybranych dniach egzaminują.
Inna sprawa (to do autora postu) Jeśli nie potrafisz zdać w banalnym Jastrzębiu to nawet nie pchaj się do większego miasta.
Zresztą twój problem tkwi w szczegółach oraz koncentracji
Pozdrawiam
SXE

Postprzez pyrtol » piątek 29 grudnia 2006, 14:09

Wzięło się to ponoć stąd, że Word katowicki oprócz gł siedziby ma 5 oddziałów terenowych w wyżej wymienionych miastach i aby nie było korupcji wprowadzona zasadę, że egzaminatorzy mają wyznaczane miejsca, w których w wybranych dniach egzaminują.

a tak gadaja ze brakuje ezaminatorow a tu sie woża z jednego do drugiego osrodka :D

Jastrzebie faktycznie jest banalne, tylko tem minus jest ze czeka tam teraz ponad 2 miesiace.
mialem egzamin 20 grudnia to zapisywali sie na 13 lutego,a dzis jest 29 wiec zanim wysle wszystkie potwierdzenia ze wyjezdzilem 5 godz. no to bedzie juz na marzec :shock:

a co do te ceny to mozliwe ze zle popatrzylem :wink:
pyrtol

Powrót do Egzamin na prawo jazdy