zdalem juz na 3 kat.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

zdalem juz na 3 kat.

Postprzez grze » środa 29 października 2003, 12:24

a mi sie juz udalo zdac na 3 kategorie E+C.Polewka byla bo sie popsula przczepa i trzeba bylo sciagac jakas z innego osrodka.Gratuluje ludziom ktorzy ucza sie na tej przyczepie co zdawalem bo chyba ona jest specjalnie jakos wyprofilowana by na luku "uciekac".a przez co oni zarabiaja na niezdanym egzaminie
Ostatnio zmieniony czwartek 30 października 2003, 14:30 przez grze, łącznie zmieniany 1 raz
grze

Postprzez Sławek_18 » środa 29 października 2003, 22:04

no ale udalo sie zdac :) gratuluje
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez X » czwartek 30 października 2003, 16:39

Gratulacje. Congratuliations. Moje pozdrawljeniije. :)

A co trzeba zrobic aby zdac te kategorie. Jak wygladaja egzaminy, jazdy etc. :). Chce wiedziec wszystko, nie zadowola mnie ogolniki :).
X

Postprzez grze » czwartek 30 października 2003, 19:06

co do placu manewrowego to wzasadzie wyglada tak jak na B i C tyle ze masz mniej manewrow.Jest standardowo luk,oraz garaz przodem i tylem skosne i gorka.Na miescie jezdzi sie dluzej i bardziej zwracaja juz na tej kat.E+C bys wykazal sie umiejetnoscia jezdzenia z czyms co ciagniesz i nie uszodzenia czegos,kogos innego.Wybieraja przynajmiej moj tam gdzie byly zakrety i popisanie sie zawracaniem na drodze.A tak to wszytsko normalka to co jest na B.Co trzeba zrobic no napewno trzeba zdac na C a potem zapisujesz sie na ta kat. i sobie smigasz juz z przyczepka i powyjezdzeniu odpo ilosci godz zapisujesz sie na egzaminek i albo sie uda lub nie.
grze

Postprzez Hunterus » sobota 01 listopada 2003, 14:55

ja terz w przyszłości będe zdawał na prawko kategorii C plus przyczepa ;] tylko że badania lekarskie są cieszkie :> zwłaszcza badania psychotechniczne w tym roku bardzo dużo osub tego nie przeszło idzięx za wskazówki
Pifko Furka i Ładna Kobitka
To zupełnie do szczęścia wystarczy :D
Hunterus

Powrót do Egzamin na prawo jazdy