CZY BEDZIE LEPIEJ DLA KIEROWCOW JAK WEJDZIEMY DO UE ??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

TAK, jasne
5
50%
NIE
2
20%
NIE, bo bedzie duzo mlodocianych piratow <16 latkow)
2
20%
UE to noz w plecy dla polskich kierowcow
1
10%

Liczba głosów : 10

Postprzez MaTrOx » czwartek 09 października 2003, 14:45

To jest mala ankieta. Co wy na to jak beda wygladaly drogi i auta(biopaliwo) jak wejdziemy do UE i co bedzie z mlodymi kierowcami ktorzy chca miec prawko od 16 lat (w tym wypadku JA!!)
Nie Podskakuj Bo Sie Przewrócisz
MaTrOx

Postprzez Sławek_18 » czwartek 09 października 2003, 14:50

:D mam nadzieje, ze Ty nie bedziesz tym "piratem" :P

Bipaliwa ? Nie wiem, slyszalem, ze w starszych typu silnikas bedzie ona nie dobra(chociaz ponoc bedzie wybor miedzy benzyna z bipaliwem a bez)
Drogi :D :D :D :D :D co to takiego :P U nas sa dzurawe drogi :P :P Jak wiecie "jedna" jaskółka wiosny nie czyni. PO wejsciu, MAM nadzieje, ze bedzie lepiej a jak bedzie to tylko od naszego rzadó zalezy.
Jestem optymista, mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Licze na to, ze w tym przypadku nadzeja nie bedzie matka głupich :P
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Slawek » czwartek 09 października 2003, 15:12

No będzie lepiej, jak sobie kierowcy narysują. Tak jak i w całym naszym kraju będzie lepiej. A co do biopaliw, to ja akurat słyszałem tyle wersji, że już sam nie wiem co jest prawdą. Korzystne to na pewno nie jest. Natomiast będą lepsze główne drogi (Unia potrzebuje tranzytu na wschód), ale tylko główne. No, dobre i to w tym kraju.
Slawek

Postprzez MaTrOx » czwartek 09 października 2003, 17:35

No jak wejdziemy do UE to drogi ale tylko krajowe i tranzytowe :| a reszta to szkdoa gadac. Co do biopaliw to slyszalem wlasnie to co Slawek_18 ale nie wiem jak to bedzie :| lepiej niech sobie to wsadza w **** bo jak wiem to PSL chce to wprowadzic poniewaz oni maja Hurtownie alkoholu:D a wiec oni beda na tym najbardziej zarazbiac :( <&%#$@>** hu**
Nie Podskakuj Bo Sie Przewrócisz
MaTrOx

Postprzez fadros » piątek 10 października 2003, 10:08

Zawsze bylo i bedzie tak ze kazdy martwi sie o swoj tylek :? UE wyklada pieniadze na drogi bo to cholera dla nich jest potrzebne! Tak jak powiedzial Slawek : "(Unia potrzebuje tranzytu na wschód)" i nie tylko...to oni potrzebują drog w wszelkich kierunkach. A co z pozostałymi drogami? POprostu nic...takie jakie są takie bedą bo UE to nie obchodzi - liczy sie dla nich tylko to po czym oni beda jezdzic :evil: ale z drugiej strony patrzac lepsze to niz nic...
Co do biopaliw sie nie wypowiem bo nie mam pojecia jak to bedzie...
A co do prawka...mlodych kierowcow...to..hmm :? uwazam ze lepiej bedzie jak mlodzik pojezdzi 2 latka z tata i bedzie mial juz jako takie obycie z samochodem. Nie da sie ukryc ze kazdy kto zrobil prawko i potem jak sam zasiadl za kolkiem to chcial choc troszke poszalec, wyzyc sie...a tak po 2 latach jazdy mozna powiedziec ze jazda bedzie juz normalnoscią... . Najwazniejszy cel zostanie osiągniety- wyzszy poziom doswiadczenia za kolkiem przed samodzielnym wyjechaniem na miasto. Wszyscy chyba przyznają ze 20 h jazdy na kursie to jest CALE NIC :?

Zdrowkoooo
fadros

Powrót do Egzamin na prawo jazdy