Wakacje 2006

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez quatro » czwartek 20 lipca 2006, 09:10

Ja byłam z córką w Juracie przez tydzień, pogoda wspaniała, Jurata też, A foki na Helu i tramwaj wodny do Gdyni to już zupełny odlot!Pozdrawiam serdecznie wszystkich odpoczywających, pracujacych.zdających egzamin...
kto sieje ze łzami, ten zbiera z radością
23.06.06r- zdane!
quatro

Postprzez Silent » czwartek 03 sierpnia 2006, 13:06

No ja już wróciłem ze swoich wakacji ;) Jakby ktoś chciał pooglądać fotki, to:
http://fotogalerie.pl/galeria/silentman14012 - tutaj znajdują się fotki z Anglii (Cornwalia)
http://fotogalerie.pl/galeria/silentman23241 - a tutaj Krynica Morska :) (zdaje się że ella tutaj także była)
Obrazek
Silent

Postprzez Efelinka » czwartek 03 sierpnia 2006, 14:35

ja bylam w Angli w Bedford u siorki.. ale jej sie fajnie mieszka, az jej zazdroszcze :/ nie to co w tym zadupiu ostrrołęce :( po studiach zamierzam tam wybyć :D
oczywiście byłam tylko tydzien :twisted: pracy nie szukalam bo chyba bez sensu w wakacje (i tak bym nie znalazla..)
aha jeszcze Mazurki na 3 dni były (Koczek i Wiartel).. a tylko 3 bo facetowi okradli samochod ;] i troche nas kosztowalo to.. ale coz.. za tydzien mam urodzinki i tez sie wybieramy, ale na dluzej (mam nadzieje.. chyba ze znowu cos sie stanie ;])
ps. nasza rodzina to ma pecha z tymi samochodami.. najpierw kupilismy kradziony, nic o tym nie wiedząc - 36 tyz w plecy.. w piatek 13 lutego 2004 roku mama rozbila sie nowym clio.. a w nastepnym roku ukradli nam samochod z przed bloku.. roczny peugot 206 ;] ubezpieczalnia zwrocilaoczywiscie 60 % wartosci..) achh.. zycie jakby co nie zblizac sie do mnie za bardzo bo fatum moze przejsc na Was ;] joke :)
pozdrawiam wszystkich forumowiczow i 5 Oak Street z Bedford :P
Efelinka

Postprzez ella » czwartek 03 sierpnia 2006, 23:24

Silent napisał(a):a tutaj Krynica Morska (zdaje się że ella tutaj także była)

Byłam, byłam i jeszcze raz tego roku będę. Może nie w samej Krynicy a w Sztutowie. Czuje jakiś sentyment do tamtych okolic. Jeżdzę tam już od wielu lat. Nie ma to jak odpoczynek w lesie i szum morza.
Twoje fotki cudo :D
ella
Moderator

Postprzez Silent » piątek 04 sierpnia 2006, 09:25

No, ja też jeżdżę tam od wielu lat ;) Konkretniej to jeżdżę tam co roku od 19'stu lat, choć często bywało tak że w Krynicy Morskiej bywałem kilka razy w roku, także zimą... choć zimą ta miejscowość to wioska zabita dechami - dosłownie, wszystko to co jest żywe latem, jest pozasłaniane deskami zimą :) W te wakacje w Krynicy Morskiej błem po raz 26'sty... tylko trzeba bardzo dobrze znać to miejsce by nie wdepnąć w standardowe miejsca - tam gdzie jest od groma ludzi :) Ja w Krynicy Morskiej będę jeszcze w tym roku między 4 a 15 września, jeszcze nie wiem dokładnie kiedy ale na pewno w zakresie tej daty :)
Obrazek
Silent

Postprzez ella » piątek 04 sierpnia 2006, 20:37

choć zimą ta miejscowość to wioska zabita dechami - dosłownie, wszystko to co jest żywe latem, jest pozasłaniane deskami zimą

Trudno nawet spotkać jakiegoś człowieka :lol: Już nie mówiąć o samochodach. Trzeba byłoby długo czekać, żeby jakiś przejechał :D
Wszędzie puchy
Obrazek

tylko trzeba bardzo dobrze znać to miejsce by nie wdepnąć w standardowe miejsca - tam gdzie jest od groma ludzi

Za Krynicą w stronę Piasków.

Mam zamiar wyskoczyć na kilka dni właśnie na mierzeję w ten przedłużony sierpniowy weekend. Chyba żeby lało to odpuszczam sobie.
ella
Moderator

Postprzez cappricio » niedziela 06 sierpnia 2006, 23:01

3.24 > kierunek Gdańsk :D
dzisiaj w nocy :D mogłaby być ładna pogoda, żeby się troche poopalać :]
trzymajcie się ciepło :] jak wrócę to pozarzucam paroma linkami do działu NZP albo do Rozporządzenia :] :lol2:
cappricio

Postprzez Matylda » czwartek 10 sierpnia 2006, 13:09

Właśnie wróciłam w sobotę z krótkich wakacji. Byłam w Jelitkowie k/Sopotu, pogoda była wspaniała, tylko jeden dzień był deszczowy, ale w Gdańsku nie można się nudzić :wink:
Uwielbiam polskie morze, niech ktoś mówi co chce, ale zawsze będę tam wracać.
Drugą część urlopu czyli pod koniec sierpnia spędzam w Tatrach :)
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał !
Rozpoczęcie kursu: 22.08.2005
Egzamin 1 podejście: 23.11.2005 zaliczony pozytywnie
Prawo jazdy odebrane: 05.12.2005
Matylda

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka