Wzory praw jazdy z roznych krajow i czasow ;)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Wzory praw jazdy z roznych krajow i czasow ;)

Postprzez Tomek_ » środa 02 sierpnia 2006, 13:15

Wzory praw jazdy z roznych krajow i czasow. :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez Agawa » środa 02 sierpnia 2006, 21:46

No to juz wiadomo skad pomysł aby na polskim prawku były dwa zdjęcia. Zaczerpniete z prawka UK.
Ale dojczlandów to chyba żadne państwo nie pobije w tych zabezpieczeniach..ile tam najprzerózniejszych znaczków i znaków :wink:
I nawet prawko Jasera mozna sobie poogladać :lol: jemu chyba na niewiele było ono potrzebne bo cały czas go szoferzy wozili :D
Agawa

Postprzez Silent » czwartek 03 sierpnia 2006, 12:24

Niestety Rosjanie nie tolerują nowego Polskiego prawa jazdy - nie podoba im się to że są na nim dwa zdjęcia, trzeba wydawać 50 zł na specjalna wkładkę do naszego prawa jazdy, by wpuścili nas Polaków na swoje terytorium... Ale jak ktoś ma jeszcze tą starszą wersje z jednym zdjęciem to wpuszczają bez problemów - sam się niedawno o tym przekonałem. Mojego tate wpuścili, mnie już nie chcieli, musiałem płacić ;)
Obrazek
Silent

Postprzez scorpio44 » czwartek 03 sierpnia 2006, 16:48

Silent, a znasz może powód?
scorpio44

Postprzez Silent » czwartek 03 sierpnia 2006, 17:10

Nie znam powodu, nie chciała mi tego wyjaśnić rosyjska straż graniczna - po prostu stwierdzili bym zapłacił za wkładke, lub znalazł sobie kierowce z właściwym prawo jazdy, albo bym zawrócił spowrotem do Polski. Na pytanie 'dlaczego' stwierdzali że nie mają czasu niczego wyjaśniać, i że takie są przepisy... że nie może być dwóch zdjęć na prawo jazdy. Ale o co im tak właściwie z tym biega to nie mam pojęcia.
Mnie osobiście się wydaje że chodzi im o gwiazdki UE :P Rosjanie (urzędnicy w szczególności) nienawidzą nas za to że przystąpiliśmy do UE :]
Obrazek
Silent

Powrót do Luźna gadka