Trafiłam tu z przypadku, w desperacji w czasie między jednym oblanym egzaminie, a drugim zbliżającym się wielkimi krokamiii.. :/ i musze przyznać że strasznie mi pomogliście :) przeglądając to forum dowiedziałam się duzo nowych rzeczy, czytałam relacje po zdanym egzaminie, jak i te po oblanym..wiedziałam czego moge sie spodziewac, jakie bledy forumowicze robili najczesciej, na co zwracac uwage..
na drugim egzaminie (zdanym :P) podczas przygotowania się do jazdy egzaminaotor spytal "a jak mozna sprawdzic swiatla stopu np. w garazu, jak niema nikogo do pomocy..". Przypomnialamsobiewlasnie watek z Waszego (teraz to Naszego :D) forum, ze moga odbic sie na scianie, lub np. namiescie w wystawie sklepu :) zaskoczylo go,ze znam odpowiedzna to pytanie, bo wiekszosc nie miala pojecia.. pomoglo mi tez wiele innych rzeczy, chociazby jak przejechac po luku, lub pod gorke :)
Forum bede polecala wszystkim (!) znajomym, bez wzgledu na to czy prawko maja, czy dopiero o nimj mysla.. zagladanie tutaj daje takiegoi kopa i tyle motywacji, co przynajm,niej 100 godzin jazd doszkalajacych..
Dzieki wielkie ze jestescie! Pozdrawiam i Buziiiak