Teoria

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Teoria

Postprzez adik1989 » czwartek 22 czerwca 2006, 19:23

Witam wszytszystkich :)
Macie moze jakies notatki z kursu lub pomoce z ktorych sie uczyliscie na egzamin teoretyczny bo jeszcze nie chodze na kurs ale zaczynam sie przygotowywac i strasznie stresuje mnie mysl ze z 18 pytan mozna popelnic tylko 2 bledy w dodatku sa to pytania wielojakiego wyboru :) Czy was to nie przerazalo czy tylko ja tak mam :) Jezeli mozecie to napiscie mi z czego sie uczyliscie a materialy jakie macie przeslijcie na maila adik1989@gmail.com bo ja narazie czytam caly kodex drogowy robie sobie testy powtarzam wszystkie znaki teorie itd.:) Z góry dzieki :)
~Dla Ziomów Szacunek Dla Frajerów Pogarde~
Życzenia
adik1989

Postprzez wiesniak » piątek 23 czerwca 2006, 16:33

Hehe mogę Cię pocieszyć, że zrobienie więcej niż 1 błędu na egz. teoretycznym podchodzi pod cud. Trzeba być nie wiem jakim matołem, żeby tego nie zdać. Pytania są powszechnie dostępne, proste jak drut (poza niektórymi wyjątkami) i jak znasz przepisy to sobie poradzisz bez zaglądania do nich wcześniej (teoretycznie tak powinno być). Materiały dostaniesz na kursie, robienie notatek uważam za bezsensowne.
P.S. Jeśli to jest Twój rok urodzenia w nicku to chyba jeszcze troche za wcześnie na prawko :).
wiesniak

Postprzez adik1989 » piątek 23 czerwca 2006, 19:36

Rok jest prawdziwy, ale urodziny mam praktycznie na poczatku roku dlatego odliczac trzy miesiace wiec... w cale nie tak daleko ale nie powiem ze juz zaraz :)
Życzenia
adik1989

Postprzez Małgonia11 » piątek 23 czerwca 2006, 20:31

wiesniak napisał(a):Hehe mogę Cię pocieszyć, że zrobienie więcej niż 1 błędu na egz. teoretycznym podchodzi pod cud.

Niby tak, ale np. jak ja zdawałam teorię to z 20 osób nie zdało jakieś 5...
Ale jak sobie porobisz te testy z książek lub płyt to wszystko będzie ok. Powodzenia.
28.06.2006 - zdane !
Mój pierwszy samochód - Ford Fiesta
Małgonia11

Postprzez adik1989 » piątek 23 czerwca 2006, 23:20

Robie wlasnie caly czas z plyt i czytam wszytsko co sie fda .. caly kodeks drogowy :) 3 rodzaje testow z plyt :) mam nadzieje ze bedzie dobrze :) naszczescie mam jeszcze troche czasu :)
Życzenia
adik1989

Postprzez rozk_rock » sobota 24 czerwca 2006, 14:00

Proszę powiedzcie mi z jakiego dnia obowiązuje obecnie teoretyczny zestaw testowy? Własnie chciałbym się przygotować do teorii, ale nie wiem czy posiadam aktualne pytania...
Posiadam programy "Prawo jazdy ABCDT v 2.1", oraz "Prawo Jazdy 2006", czy zajdują się w nich aktualne pytania?
Ile jest wogule pytań i zestawów?
rozk_rock

Powrót do Egzamin na prawo jazdy