czy 16-sto latek może mieć prawko ??

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

czy 16-sto latek może zrobić prawko na samochód ?

tak
2
9%
nie
6
26%
po cholere tacy gówniarze na drogach ??
9
39%
niestety nie, ale jestem za !!
6
26%

Liczba głosów : 23

Postprzez scorpio44 » sobota 06 września 2003, 18:48

Ja chciałem delikatnie zasugerować, że ankieta jest bez sensu. :D Albowiem ponieważ w wypadku jednej opcji pytanie owo można traktować w sensie "czy w chwili obecnej 16-latek może robić prawko", a w wypadku innej w sensie "czy twoim zdaniem powinien móc". A tym samym nie wiem, który sens jest tym właściwym. :D
scorpio44@o2.pl
scorpio44

Re: Majster ma racje

Postprzez Mmeva » poniedziałek 08 września 2003, 15:03

majster napisał(a): Dlaczego np. wypuszczają z kursu głupie baby które mają wodę zamiast mózgu i boją się włączyć kierunkowzkaz bo sobie paznokcie połamią, albo zamiast na droge patrzą w lustereczko czy im się tusz nie rozmazał !! gdzie tu jest sprawiedliwość ??!!

Słuchaj, odczep się od kobiet za kierownicą ( a pisaleś, żeby za szybko nie oceniać ludzi ), zreszta od tego był inny wątek.

Co do prawak 16 - tak, ale z tymi wszystkimi ograniczeniami - wtedy jestem za.

Do Chopka i Majstra - można wiedziec, co robiliscie w jednej klasie z 14 latkami ??

PS. Chopek - juz to gdzies słyszałam... ktoś o podobnej xywie swego czasu pisał, że kurs na prawko mu nie potrzebny i jest wogóle bez sensu... to byłeś, czy się mylę??
Mmeva

Postprzez Sławek_18 » wtorek 09 września 2003, 23:25

:lol: :lol:
Do Chopka i Majstra - można wiedziec, co robiliscie w jednej klasie z 14 latkami ??

No siedzial :D :D
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez majster » środa 10 września 2003, 21:43

Sławek_18 napisał(a)::lol: :lol:

No siedzial :D :D

prosze mi zacytować fragment w którym napisałem, że byłem w jednej klasie z 14-sto latkami !! napisałem że w szkole !! a jak ktoś nie umie czytać to jego problem...
zawsze może być o 1KM więcej.......
majster

Postprzez majster » środa 10 września 2003, 21:44

scorpio44 napisał(a):Ja chciałem delikatnie zasugerować, że ankieta jest bez sensu. :D Albowiem ponieważ w wypadku jednej opcji pytanie owo można traktować w sensie "czy w chwili obecnej 16-latek może robić prawko", a w wypadku innej w sensie "czy twoim zdaniem powinien móc". A tym samym nie wiem, który sens jest tym właściwym. :D

czepiasz się byle gówna, jeżeli nie potrafisz udzielić się w dyskusji powaznie i na temat to całkeim zamilcz !! nie ankieta jest tu najważniejsza.....
majster

Postprzez majster » środa 10 września 2003, 21:50

Mmeva napisał(a):
majster napisał(a): Dlaczego np. wypuszczają z kursu głupie baby które mają wodę zamiast mózgu i boją się włączyć kierunkowzkaz bo sobie paznokcie połamią, albo zamiast na droge patrzą w lustereczko czy im się tusz nie rozmazał !! gdzie tu jest sprawiedliwość ??!!

Słuchaj, odczep się od kobiet za kierownicą ( a pisaleś, żeby za szybko nie oceniać ludzi ), zreszta od tego był inny wątek.

nie napisałem że wszystkie kobiety takie są !! znam takie które całkiem dobrze i !! PEWNIE !! czują się za kierownicą i znam też takie które panikują na każdych światłach czy innych krzyżówkach !! kurs nie powinien uczyć jak parkować samochód, tylko jak nim jeździć !! założe się że w tej chwili gdybym wsiadł za kierownice (bez kursu) i wsiadłaby jakaś blondynka (po kursie) to dużo lepiej bym od niej jechał.......
majster

Postprzez scorpio44 » środa 10 września 2003, 23:26

No wiesz co? Nie wpadłbym na to, że w poście z ankietą głupia dyskusja jest od ankiety ważniejsza. To po kiego <&%#$@> tę ankietę robiłeś??? Jak na razie to zaśmiecasz forum kilkoma kilometrowymi postami pod rząd, z czego 90% zajmują cytaty. Zastanów się trochę...
scorpio44@o2.pl
scorpio44

Postprzez Sławek_18 » czwartek 11 września 2003, 09:49

scorpio44 napisał(a):No wiesz co? Nie wpadłbym na to, że w poście z ankietą głupia dyskusja jest od ankiety ważniejsza. To po kiego <&%#$@> tę ankietę robiłeś??? Jak na razie to zaśmiecasz forum kilkoma kilometrowymi postami pod rząd, z czego 90% zajmują cytaty. Zastanów się trochę...

i kurde dupa zbita :( a mial je skasowac w wkleic do jednego, a teraz sie nie da :P
No nic, wracajac do ostatniego posta majstra, jak jestes taki cwany to zmien system szkolenia juz teraz to wtedy blondynka po kursie bedzsie lepiej jechala od Ciebie. Czyja to wina, ze system szkolenia jest taki a nie inny ? przeciez nie tej blondynki. Pozdrawiam blondynki :P
Sławek_18

Postprzez leila » czwartek 11 września 2003, 10:39

no właśnie cholera zejdzcie z blondynek!!!!a ty nie bądz majster taki do przodu bo cię w tyle zabraknie!! ciekawe czy tak chojrakowałeś na 1 godzinie za kółkiem!!!!
leila

Postprzez majster » czwartek 11 września 2003, 16:24

leila napisał(a): ciekawe czy tak chojrakowałeś na 1 godzinie za kółkiem!!!!

wiesz jak wyglądała moja pierwsza, prawdziwa godzina za kółkiem ?? to nawet było kilka godzin !! wyglądała tak że jeździłem dużym fiatem po lesie, bez żadnego instruktora i nawet jednej rysy na samochodzie nie zrobiłem !! nie wachałem się użyć gazu czy hamulca, nie bałem się skręcić kierownicą !! po prostu jechałem !!
majster

Postprzez scorpio44 » czwartek 11 września 2003, 16:30

I dlatego założysz się, że przed kursem jeździłeś lepiej niż blondynka po kursie? :D :D :D :D :D :D :D :D Wiesz co? Śmieszne jest to wszystko co piszesz.
scorpio44@o2.pl
scorpio44

Postprzez leila » czwartek 11 września 2003, 16:49

no właśnie jestes smieszny bo ja bedąc blondynką miałam okazję jeździć tak jak ty po jednej wsi po róznych zakrętach pod górke itpprzed kursem...i nikomu nic się nie stało,będąc na kursie nie zadrapałam samochodu ani raz!!!!więc nie wiem na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski :lol: poza tym nie jest sztuką jeździć po lesie wśród nieruchomych drzewek!!!na kursie jak na 1 h wpuszczą cię na ogromne rondo gdzie kazdy jedzie z każdej strony to zobaczymy czy też będziesz taki opanowany i pewny :wink: :lol:
leila

Postprzez scorpio44 » czwartek 11 września 2003, 16:58

Aha! I jeszcze jedno. Pytałeś, gdzie niby napisałeś że miałeś 16 lat i chodziłeś do klasy z 14-latkami...
majster napisał(a):ja też miałem 16 lat i chodziłem z 14-latkami do klasy

Może tutaj? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
scorpio44@o2.pl
scorpio44

Postprzez majster » czwartek 11 września 2003, 21:41

scorpio44 napisał(a):Aha! I jeszcze jedno. Pytałeś, gdzie niby napisałeś że miałeś 16 lat i chodziłeś do klasy z 14-latkami...
majster napisał(a):ja też miałem 16 lat i chodziłem z 14-latkami do klasy

Może tutaj? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

a może jesteś ślepy ?? :roll: znasz się choć troche na forum ?? :roll: przypatrz się dokładnie na ten post !! Chopek mnie cytował i mu się troche nie udało !! to on napisał że chodził z 14-sto latkami do klasy :roll:

nie będę się z wami kłócił bo i tak nie zrozumiecie o co mi chodzi... :? czy tu są tacy ciężkokapujący ludzie, czy po prostu robicie sobie jaja ?? :roll:
majster

Postprzez Sławek_18 » czwartek 11 września 2003, 22:36

ale NAMOTALISCIE....
Ale z tego co sie rozczytalem... chopek powiedzieł
Święta racja, ja też miałem 16 lat i chodziłem z 14-latkami do klasy

potwierdzajac slowa majstra
?? chodziłem do szkoły razem z 14-sto latkami (ja mam 16 lat)

linkhttp://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?p=6195#6195 w dół.
A wiec majster powiedzial, ze chodził do szkoły a chopek napisal, że chodzi do klasy z 14 latkami.
czyli majster :D nie kiblowal, a jednynie (moze) robil to chopek (wynika to z Jego postow, no ale jest pozno, ma ktos inna teze ? :P :P )
Ostatnio zmieniony piątek 12 września 2003, 12:46 przez Sławek_18, łącznie zmieniany 1 raz
Sławek_18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Szkolenie kierowców