Egzamin praktyczny na kat A jak wygląda??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin praktyczny na kat A jak wygląda??

Postprzez _floyd » niedziela 21 maja 2006, 18:43

witam... w srode mam egzamin z A i B i chciałbym sie spytac jak wyglada egz na kat A praktyczny ?? tylko prosiłbym tak dokładnie od A-Z co po kolei robic bo kompletnie nic o tym egzaminie nie wiem... o aucie to jest klepane i wałkowane co 5 min a o motocyklu jednak mniej sie pisze :) wiele stron juz przejzałem i wiele postów przeczytałem lecz to wszystko tak schematycznie i nie zadowalająco :P wiec jak by był ktos tak dobry to z góry dziękuje ;)
_floyd

Re: Egzamin praktyczny na kat A jak wygląda??

Postprzez Włodek » niedziela 21 maja 2006, 22:01

_floyd napisał(a):witam... w srode mam egzamin z A i B i chciałbym sie spytac jak wyglada egz na kat A praktyczny ?? tylko prosiłbym tak dokładnie od A-Z co po kolei robic bo kompletnie nic o tym egzaminie nie wiem... o aucie to jest klepane i wałkowane co 5 min a o motocyklu jednak mniej sie pisze :) wiele stron juz przejzałem i wiele postów przeczytałem lecz to wszystko tak schematycznie i nie zadowalająco :P wiec jak by był ktos tak dobry to z góry dziękuje ;)

Czy Ty chodziłeś na kurs, czy tylko kupiłeś sobie zaświadczenie o ukończeniu kursu?
:what:
Spokojny instruktor,
Pozdrawiam wszystkich na forum a zwłaszcza
Zagłębiaków
Włodek

Postprzez iksiu » niedziela 21 maja 2006, 22:41

Włodek napisał(a):Czy Ty chodziłeś na kurs, czy tylko kupiłeś sobie zaświadczenie o ukończeniu kursu?
Chyba to aż takie ważne nie jest - w mojej szkole (no, jednej z najlepszych...), zdawalność na A za ostatnie 3 lata to 95% ;)
iksiu

Postprzez Włodek » niedziela 21 maja 2006, 22:49

iksiu napisał(a):
Włodek napisał(a):Czy Ty chodziłeś na kurs, czy tylko kupiłeś sobie zaświadczenie o ukończeniu kursu?
Chyba to aż takie ważne nie jest - w mojej szkole (no, jednej z najlepszych...), zdawalność na A za ostatnie 3 lata to 95% ;)

To widocznie bardziej uzdolnieni byli Ci kursanci, którzy zdali (95%) i wiedzieli jak wygląda egzamin...

A tak dla porządku trzeba zajrzeć do działu najczęściej zadawane pytania i sobie poczytać..
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4615
Spokojny instruktor,
Pozdrawiam wszystkich na forum a zwłaszcza
Zagłębiaków
Włodek

Postprzez _floyd » poniedziałek 22 maja 2006, 07:25

tak dla porządku to juz byłem na tej stronie i sobie poczytałem :) ale wydaje mi sie ze to nie jest jednak wszystko...o kursie sie nie bede wypowiadał bo szkoda gadac a tak poza tym to nie musicie mnie męczyc jakimis głupimi pytaniami tylko konkretnie co po kolei i koniec tematu :) :)
a sądze ze nie jednemu sie to przyda
_floyd

Postprzez Tomek_ » poniedziałek 22 maja 2006, 10:44

_floyd napisał(a): tylko konkretnie co po kolei i koniec tematu :) :)

Konkretnie po kolei to bedzie tak: Klikasz na link "Szukaj", wpisujesz to co cie interesuje, przegladasz wyniki wyszukiwania i wreszcie znajdujesz to co cie interesuje.
Co ci poradzic jak nie czytasz ze zrozumieniem, a jak kurs byl do bani to trzeba bylo zmienic instruktora.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez _floyd » poniedziałek 22 maja 2006, 13:21

no no zabłysnąłeś ... ale to wcale nie było konkretnie... jak ty bys czytał ze zrozumieniem to bys wiedział ze nie chodziło mi o to jak sie obsługuje wyszukiwarke tylko raczej o cos innego :] a nawiasem mówiąc to nic takiego ze był do bani nie napisałem :> nie wiem skąd wyczytałes... czy naprawde tu nikt nie potrafi odpowiedziec na proste pytanie? nie chcesz odpowiedziec nie pisz proste!! po co tyle krzyku po co pytac o moj kurs, jak czytam, jaki był instruktor, jak sie korzysta z wyszukiwarki, co sobie kupiłem a czego sobie nie kupiłem? po co tyle zbędnych pytan? zadałem jedno banalne pytanie ... i jak sie znajdzie ktoś zyczliwy kto napisze cos z sensem to bede bardzo wdzięczny
_floyd

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 22 maja 2006, 16:47

_floyd napisał(a):nic takiego ze był do bani nie napisałem :> nie wiem skąd wyczytałes...

Może stąd? ;)
_floyd napisał(a):o kursie sie nie bede wypowiadał bo szkoda gadać

Zresztą sam fakt, że po skończonym kursie nie wiesz, jak wygląda egzamin, jest dowodem na to, że kurs był do bani. ;)
scorpio44

Postprzez _floyd » poniedziałek 22 maja 2006, 19:11

napisałem ze był do bani? nie!! napisałem ze szkoda gadac a to mozna róznie interpretować to tak dla ścisłości :] dzisiaj sie dowiedziałem od bardziej życzliwych ludzi jak wygląda :) ale mimo to dzieki ze mnie uswiadomiliscie jak sie korzysta z wyszukiwarki to napewno mi sie przyda na egzaminie. pozdro
_floyd

Postprzez Tomek_ » wtorek 23 maja 2006, 10:36

Jesli po kursie nie wiesz jak wyglada egzamin to kurs byl do bani ;)
A odnosnie tego czy ktos potrafi odpowiedziec na proste pytanie to dostales odpowiedz, ze temat byl juz poruszany i znajdziesz go uzywajac wyszukiwarki. Kolejny, ktory chce na tacy i zmusza innych do powtarzania tematow. Ktos zyczliwy napisal dla takich jak ty dzial FAQ wiec uszanuj jego czas i dobra wole i rowniez ja okaz.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Powrót do Egzamin na prawo jazdy