PRAWO JAZDY-EGZAMIN KONTROLNY!!! GLUPOTA W PRAWIE!!!!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

PRAWO JAZDY-EGZAMIN KONTROLNY!!! GLUPOTA W PRAWIE!!!!!

Postprzez arek1212 » piątek 21 kwietnia 2006, 18:29

Posiadam Prawo Jazdy kat. B (6lat) , los chcial ze w ostatnim roku nalapalem troche glupich punktow i okazalo sie ze bylo ich 25 , no i mianowicie wiaze sie to kontrolnym sprawdzeniem uprawnien !!!
Testy zdane , praktyka nie zdana , wszystko by bylo ok jakby NIE TO ZE JEZELI BEDE CHCIAL ZDAWAC PONOWNIE TO BEDE MUSIAL ZDAWAC PONOWNIE TESTY!!! Jak to mozliwe i jaki to ma sens skoro zdalem testy a nie zdalem praktyki , przeciesz wyraznie jest napisane ze testy SA WAZNE 6miesiecy !!!! Z jakiej okazji ja mam placic za cos co zdalem !!!! Ludzie przeciesz tak nie moze byc, przeciesz takich osob w calej polsce jest tysiace i placa za nic takim <&%#$@> w rzadzie !!! Nie dajmy sie robic w bambucho mam nadzieje ze moim stwierdzeniem ktos sie zainteresuje , bo napewno nie jestem ja pierwszy i ostatni ktory w ten sposob bedzie oszukany !!!

Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc odwolania sie od tej decyzji oraz gdzie takie odwolanie mam napisac!!!
Przeciesz nie bede wypychal kieszenie panu Ministrowi!!!!
arek1212

Postprzez Ad_aM » piątek 21 kwietnia 2006, 18:31

Łał... to rzeczywiście głupota :roll:
A co do możliwości odwołania... jeśli tak jest w ustawie to tylko do rzecznika praw obywatelskich...
Ad_aM

Powrót do Egzamin na prawo jazdy