Witam
Pisałem już na forum w tym temacie: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 7190#57174 odnośnie mojej historii zdawania prawa jazdy :| Na kolejny egzamin wyznaczono mi termin na samą teorię dopiero 26 kwietnia. Wczoraj wieczorem przesłałem do WORD-u (na ul. Odlewniczą) podanie mailem, w którym wytłumaczyłem całą sytuację, wyjaśniłem wszystko i uargumentowałem (napisałem prawdę!), dlaczego potrzebne jest mi prawo jazdy (naprawdę jest mi potrzebe :cry: ). Dzisiaj nikt się nie odezwał, nikt nie dzwonił - chciałbym się dowiedzieć, ile można byłoby czekać mniej więcej na rozpatrzenie podania?
Jest jeszcze inna możliwość, mianowicie mógłbym jechać do WORDu przepisać się z samej teorii na teorię + praktykę (jednego dnia) i wtedy składać podanie o przyspieszenie terminu - wyszłoby szybciej? A może lepiej zanieść normalnie, osobiście do WORDu wydrukowane podanie, zamiast przesyłać je mailem?
Przepraszam, że zaśmiecam forum takimi rzeczami, jednak naprawdę - bardzo zależy mi na prawie jazdy (nie z własnego "widzimisię", jednak z sytuacji jaką mam). Powiedzcie, czy jest szansa, żebym mógł zdać szybciej i mieć wszystko załatwione do okresu matur (albo chociażby do połowy maja)? :cry: