Zlocik/spotkanie Częstochowa 2006-propozycje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez bodek541 » czwartek 23 lutego 2006, 21:26

pablo wszystko mozna-czas szybko leci
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez ella » czwartek 23 lutego 2006, 21:46

Pablo napisał(a):Pewnie, że można, ale mnie po prostu odpowiadała dotychczasowa forma zlotów, czyli miły czas przy szklance wody mineralnej, ewentualnie soku grejpfrutowego. ;)

Pozdrawiam

A w czym problem :D Kto będzie chciał to będzie siedział i popijał wode sodową i soczek, a kto nie będzie chciał ciurkiem odgniatać przez kilka godzin dupska to się porusza. Przecież to nie znaczy, że jedni będą siedzieli a drudzy cały czas grali i nie przyjdą pogadać. Bez przesady. Nie róbmy teraz o to tragedii. Będzie czas na wszystko.
Czy wszystkie zloty muszą być takie same? :wink:

Ja mogę nawet odbyć pielgrzymkę na Jasną górę :wink: albo odbyć przyjeżdzkę maluszkiem Bodka ( o ile pozwoli :evil: ) Czy to jest takie ważne. Ważne jest to żeby pojechało jak najwięcej osób i się spotkać.
A czasami tak bywa, że już na miejscu z marszu najlepiej wychodzi plan dalszego działania :D Tak było i w Warszawie i Krakowie. Nic nie było wcześniej ustalane.
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » czwartek 23 lutego 2006, 22:00

Ja mogę nawet odbyć pielgrzymkę na Jasną górę albo odbyć przyjeżdzkę maluszkiem Bodka ( o ile pozwoli )

Pozwole jak sie zmiescisz(ja sie mieszce i kolega z wysokimi nogami też) to i Ty.Pielgrzymka na Jasna Gore tez moze byc.Zobaczymy czy bede malaczem..Jest czas.Jutro napisze co ze mna jak przyjade od lekarza
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez scorpio44 » czwartek 23 lutego 2006, 22:39

bodek541 napisał(a):
Ja mogę nawet odbyć pielgrzymkę na Jasną górę albo odbyć przyjeżdzkę maluszkiem Bodka ( o ile pozwoli )

Pozwole jak sie zmiescisz(ja sie mieszce i kolega z wysokimi nogami też) to i Ty.

A ta przejażdżka Elli to jako pasażer czy jako driver? :D Ja tes, ja tes, ja tes chcem! :D :D
scorpio44

Postprzez Pablo » czwartek 23 lutego 2006, 22:54

ella napisał(a):A w czym problem :D

O żadnym problemie nie wpominałem. W domu wszyscy zdrowi.;) Napisałem po prostu, że dla mnie nie potrzeba na tego typu spotkaniu dodatkowych rozrywek, ale oczywiście nie jestem przeciwny, jeśli takie będą w planach.

Ja mogę nawet odbyć pielgrzymkę na Jasną górę :wink: albo odbyć przyjeżdzkę maluszkiem Bodka

Jasna Góra byłaby zdecydowanie najbardziej poprawna politycznie, a szczególnie jeśli nasze głowy przed chłodem chroniłby pewien modny typ nakrycia głowy. :D
Pablo

Postprzez miros » piątek 24 lutego 2006, 01:03

ktos ty?
polak stary
jaki znak twoj?
MOHER szary
kogo sluchasz?
ojca tadeusza
bedzie twa zbawiona dusza
:twisted: :twisted:

MOHER jest dzezi :twisted:
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

:)

Postprzez Polonez » piątek 24 lutego 2006, 14:28

Wystarczył tylko jeden dzień mojej nieobecności a tu już 110 odpowiedzi :) Wchodze dziś sobie na GG a tu wiadomość od Agawy - Zdrowiej szybko abyś 8 kwietnia mógł przyjechał do Czestochowy :) Pogadałem z nią 10 minutek i namówiła mnie do przyjechania na zlot ( pozdro dla Agawy ) uważajcie na nią :) heh Powiedziałem mamie że 8 kwietnia wybieram się do CZęstochowy . Ona oczywiście Po co ? Nio ja że na taki zlocik z forum prawa jazdy fajni ludzie itp. :) Spytałem Mamy czy ma ochote się wybrać na Jasną góre ona oczywiście że tak :) Takze ja do Was mama do Bozi - zobaczymy jak to bedzie - ale dzięki temu tata mi da Auto :!:
DEKLARUJE SIĘ ŻE 8 KWIETNIA 2006R PRZYJADE NA ZLOT DO CZĘSTOCHOWY :):)
Jak coś nie wypali nie bądzcie żli ... :roll: Mamy jeszcze dużo czasu moze coś się zmienić. Ale ja raczej nie zmieniam danego slowa :)

Teraz pytanko do Sławka. Rozmawialem z Agawą wiem ze jedziecie z Krakowa na Olkusz i potem na krajową jedynke . Ja jechałbym podobnie Kęty - Oświęcim , katowicka obwodnica i jedynka :) Moze spotkalibyśmy się gdzieś na trasie żeby potem się po tej Częstochowie nie szukać ? Myśle że szczegóły omówimy na GG. Także do zobaczyska :!:

PS> Capricco jedziesz :?: Nie cche tam być najmłodszy :P :lol:
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez Agawa » piątek 24 lutego 2006, 14:38

Wchodze dziś sobie na GG a tu wiadomość od Agawy - Zdrowiej szybko abyś 8 kwietnia mógł przyjechał do Czestochowy Pogadałem z nią 10 minutek i namówiła mnie do przyjechania na zlot ( pozdro dla Agawy ) uważajcie na nią heh Powiedziałem mamie że 8 kwietnia wybieram się do CZęstochowy

Bo Polonez to fajny forumowicz jest i przydało by sie żeby był na zlociku :lol:
DEKLARUJE SIĘ ŻE 8 KWIETNIA 2006R PRZYJADE NA ZLOT DO CZĘSTOCHOWY

Trzymamy Cie za słowo i prosimy o więcej takich deklaracji :D :D :D

Coraz bardziej mi sie zaczyna podobac ten zlocik. Zwłaszcz że zanosi sie na to ze bedzie naprawde duzo fajnych ludzi :D

PS> Capricco jedziesz Nie cche tam być najmłodszy

capcioszku wypowiedz się.Specjalnie dla maturzystów termin został przełozony :D 8) :D
Agawa

Postprzez cappricio » piątek 24 lutego 2006, 15:46

no bede bede... jak juz tak bardzo chcecie ;P;P;P;P;P;P zartuje oczywiscie ;):D
troche zawalona jestem zajęciami i tak srednio czas mam na forum... :( poza tym czytam harrego pottera i to pochlania mi wiekszosc wolnego czasu :lol2: ale juz 200 stron mi tylko zostalo wiec niedlugo wroce :] :lol2:

na zlocie będę :] chyba ze mnie mama nie puści :| :haha: bo w sumie jeszcze jej o tym nie powiedzialam :D
ja sie ładnie pytam chłopców z Warszawy: czy Wy bedziecie jechac przez Łódź? :>
:twisted: :twisted: :twisted:
cappricio

Postprzez Sławek_18 » piątek 24 lutego 2006, 18:09

Kurka to juz 3 raz probuje wyslac posta.
kapcioszku ja bym po Ciebie podjechal ale mi trosku nie po drodze :-)
A warszawa nie wiem czy nie beda mieli pelnego skladu, bo wydaje mi sie, ze napewno beda jechac przez lodź

Poldek sklikamy sie na gg. Dobry pomysl.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bodek541 » piątek 24 lutego 2006, 18:10

Chłopaki starajcie sie bo capriccio ma byc i juz.Ja kiedys jakims pksem jechalem z Łodzi :D
bodek541

Postprzez scorpio44 » piątek 24 lutego 2006, 19:39

My z Pablem dojedziemy bezpośrednio pociągiem, tak więc ośmielę się za Mirosa powiedzieć, że będzie miał w samochodzie przynajmniej 2 wolne miejsca. Jedno jest zarezerwowane dla Jimorrisona, gdyby jednak udało się go namówić, więc drugie może być dla Kapcioszka. :P :D :D Bo chyba raczej przez Łódź będą jechali.
scorpio44

Postprzez cappricio » piątek 24 lutego 2006, 21:22

nooo to starajcie sie chlopaki :D;P
dżiiiiiiiiiiiiimuuuuuuuś pooooooojedz z namiiiii :D pokazalabym Ci wreszcie ten czerwony stanik :D:D:D :lol2: (oczywiscie nie na sobie, co to to nie ;P :lol2: )

aaale fajnie bedzie :D
to miros, moglabym sie z Toba zabrac? :oops: :>
cappricio

Postprzez miros » piątek 24 lutego 2006, 21:44

napisalem posta wczesniej ale widac nie dotarl.
wiec jesli to prawda, ze do czestochowy sie jedzie przez lodz ;] :D
to bede mogl cie zabrac (oczywiscie 5 zl dla skarbnika :) )
szczegoly sie dopracuje przed zlotem (telefony, miejsce itd)
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Sławek_18 » piątek 24 lutego 2006, 21:50

juz zacieram rączki na 5 złotych :P :lol:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008