Zlocik/spotkanie Częstochowa 2006-propozycje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez cappricio » piątek 17 lutego 2006, 10:07

no... duzo racji jest w tym co mówisz, Agawuś... ;)
kto będzie miał przyjechać to i tak przyjedzie...
cappricio

Postprzez jimorrison » piątek 17 lutego 2006, 10:32

Agawa napisał(a):Powiem tak: ja rozumiem, ze w maju jest matura a na forum pełno maturzystów ale ludzie kochani jeden dzień przed maturą (czy nawet dwa) żadnego maturzyste nie zbawi, a wręcz sie przyda takie odstresowanie.
Ja otwarcie mówię- w czerwcu nie mogę i nadal proponuje na zlot termin przełom kwiecień/maj.A pomyslcie tak logicznie- w miesiącach lipiec/sierpień wiekszośćosób nie przybedzie na zlot jako że sa to miesiące wakacyjne i wiekszośc ludzi wyjeżdża .

No Agawa tresc Twojego posta mozna odwrocic do gory nogami i tez bedzie dobrze;).
Maturzystow jest wiecej :] :P. Czemu nie mozesz powiedzmy w czerwcu? (gdzies w poczatkach czerwca). Ja przed czerwcem nigdzie sie nie wyrwe z prostej przyczyny... starsi :D.. nie puszcza mnie - "masz sie uczyc"...
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez scorpio44 » piątek 17 lutego 2006, 12:20

jimorrison napisał(a):Ja przed czerwcem nigdzie sie nie wyrwe z prostej przyczyny... starsi :D.. nie puszcza mnie - "masz sie uczyc"...

U mnie już w wieku 16-17 lat toby było nie do pomyślenia. :D No ale rodzice są różni, to fakt.

Bodek, a Ty nie żartuj z tym "mieszaniem". ;) Nam na tym zlocie zależy pewnie dużo bardziej, niż wielu osobom, które teraz się deklarują, a potem się wycofają.
scorpio44

Postprzez bodek541 » piątek 17 lutego 2006, 12:40

zgadza sie scorpio-ale duzo osób sie deklaruje a potem wycofuje
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez jimorrison » piątek 17 lutego 2006, 13:01

scorpio44 napisał(a):
jimorrison napisał(a):Ja przed czerwcem nigdzie sie nie wyrwe z prostej przyczyny... starsi :D.. nie puszcza mnie - "masz sie uczyc"...

U mnie już w wieku 16-17 lat toby było nie do pomyślenia. :D No ale rodzice są różni, to fakt.

hehe chyba sie nie zrozumielismy.. ja pisze o wyjezdzie bezposrednio przed matura.
wyjechac sobie gdzies a wyjechac sobie gdzies przed matura to sa calkiem rozne sprawy...
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez milena » piątek 17 lutego 2006, 14:24

bodek541 napisał(a):zgadza sie scorpio-ale duzo osób sie deklaruje a potem wycofuje

Jak mawia pewna osoba:
"Krowa, która głośno ryczy, mało mleka daje"
:wink: :D
Feci, quod potui, faciant meliora potentes.
milena

Postprzez miros » piątek 17 lutego 2006, 14:44

wiem czemu scorpio i miros mieszają chyba po to żeby mi sie nie udał zlot/spotkanie

BUAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA

kto tu miesza?
ty sobie lepiej przypomnij jak ty mieszales przed zlotem w krakowie. chcialbym jeszcze zaznaczyc, ze wtedy sie nie pojawiles, a my jak najbardziej chcemy sie pojawic, w czestochowie.
tylko, ze skoro jestes orgzanizatorem to rob to porzadnie (zreszta mowiles, ze umiesz organizowac zloty), a ja tu widze jakies niedociagniecia, np: nie potrafiles / nie chcialo ci sie podliczyc osob, ktore wstepnie sie zadeklarowaly, w jednym poscie piszesz, ze podasz numer i ze nie podasz.

jesli chodzi o nocleg to najlepszym rozwiazaniem (imo) byloby znalezc jakies schronisko PTTK. tanio, dla uczniow i studentow maja znizki.

a termin to tak jak mowilem mi pasuje praktycznie kazdy.

taka mala sugestia bodzio dla ciebie. pogadaj z ludzmi przez gg i popytaj jakie terminy im pasuja. zrob sobie liste i sprawdz ile ludzi deklaruje sie na dany termin. wybierz ten gdzie jest najwiecej chetnych i przedstaw go nam na forum. reszta sie albo dostosuje do wiekszosci albo pupa.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez bodek541 » piątek 17 lutego 2006, 15:36

Ja napisałem kto chętny.Ja tak nie załatwiam jak Ty.Napisałem gg i jest priv.Zresztą myśle że Ci co są zainteresowani to wiedzą gdzie napisać.Ale jak widać mało sób jest zainteresowanych jak narazie.Jesteś ty scorpio,capriccio,agawa.GG napisałem czy to tak trudno do mnie napisać.Ja nie utrzymuje aż tak kontaktów dlatego napisałem na foru,chciałbym,żeby jak najbardziej wyszedł ten zlot.Co do miejsca to wiem gdzie jeśli będzie dwa dni.Capricio napisała,że najlepiej jednodniowy albo raczej wieczorny
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez scorpio44 » piątek 17 lutego 2006, 15:58

Agawa napisał(a):Temat ma juz pięć zakładek a nadal nie wiadomo nic konkretnego :roll: nie wydaje Wam sie to dziwne :hmm:

Wydaje. Ale póki Bodek będzie w ten sposób podchodził do sprawy, to znaczy będzie chciał, żebyśmy my cały czas na forum pisali, proponowali, a on będzie tylko czytał i narzekał, że nie zna konkretów, to zrobi się 10 zakładek i będzie to samo.

Bodek, jeżeli jesteś organizatorem, to to w Twoim interesie jest porozmawiać z ludźmi chętnymi, a nie odwrotnie. Chętni już napisali na forum, że są chętni, i jakie terminy proponują. Ale z samych tych zdawkowych wpowiedzi niewiele wyniknie. Wiadomo, że nawet z głupiej rozmowy na GG, indywidualnej z każdą osobą, wyniknie więcej, niż z lawiny postów w tym topicu. Wtedy łatwej poskładać wszystko do kupy. A ludzie zamiast się do Ciebie odezwać na GG, to wycofają się z tego przedsięwzięcia, bo się zorientują, że jakoś kiepsko tu z organizacją.
PS: Zakładając, że my z Mirosem byliśmy organizatorami poprzednich zlotów (jak zwał tak zwał, więc niech Ci będzie) - to MY kontaktowaliśmy się z ludźmi chętnymi i dogadywaliśmy szczegóły. A nie odwrotnie.
scorpio44

Postprzez bodek541 » piątek 17 lutego 2006, 16:09

Ja napisałem termin i by było mniej zakładek.Miałem napisać co i jak.Nie mów,że przez złą organizację zlotu nie będzie.Napisałem termin ale nikt sie dokładnie nie zadeklarował czy jeden dzień czy na noc.Z tego co wiem to capricio na jeden dzień agawa raczej też sławek_18 chyba też
bodek541

Postprzez miros » piątek 17 lutego 2006, 16:47

NO I W CZYM PROBLEM? jeden dzien czy dwa. co ty chcesz nam tam jakies wielkie atrakcje organizowac? jak ktos chce na jeden dzien to jego sprawa. odprowadzimy go na dworzec / do samochodu i pozegnamy. ci co zostana dwa dni, zorganizuja sobie czas.
to jest najmniejszy problem. no chyba, ze ja o czyms nie wiem i rzeczywiscie chcesz zrobic jakies atrakcje.

tak czy inaczej to ja i moj kumpel bedziemy dwa dni (bo piwko musi zejsc, zeby potem bezpiecznie wrocic samochodem)
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez pacia » piątek 17 lutego 2006, 17:40

bodek541 napisał(a): jak widać mało sób jest zainteresowanych jak narazie.Jesteś ty scorpio,capriccio,agawa.

hmmm ... 2 zakładki wcześniej Agawa zrobiła krótkie podsumowanie, za które w dodatku jej podziękowałeś, w nim było wstępnie zdeklarowanych więcej osób niż tu wymieniłeś :? ... więc nie rrozumie po co znowu o tym piszesz.
Wiem, że chcesz jak najlepiej, ale dojdź wreszcie do czegoś... podejmij jakąś "męską decyzję" bo mam już dość czytania w kółko tego samego jak Agawa trafnie zauważyła, a i chęci pojawienia się na zlocie opadły o jakieś 20% :evil:
Ostatnio zmieniony piątek 17 lutego 2006, 17:46 przez pacia, łącznie zmieniany 1 raz
"Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie.
Większości ludzi taki śmiech sprawai ból."
pacia

:)

Postprzez Polonez » piątek 17 lutego 2006, 17:40

To ja jeszcze dorzuce swoje trzy grosze ;) A moze Maj ? W maju jest troszku wolnego - długi Weekend ;) Albo tak ja powiedziała Capricco Wakacje - Lipiec urodziny mam :lol: Miros i Scorpio spokojnie bo się jeszcze tu pobijecie i nie bedzie zlot tylko Szpital :lol: :lol: Odwiedzimy Was i wtedy już będzie Zlot pełną Gębą :)
Ja jeśli się wybiore (!!) to napewno tego samego dnia zmykam do domciu Eh planuje jechac autkiem - szkoda bo nic z chłopaczyskami nie chlapne buhaha ;P
Zaznaczam że jeszcze jestem niezdecydowany :roll:
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez bodek541 » piątek 17 lutego 2006, 18:00

Nie siedze cały czas na kompie.Zresztą podałem gg.I kto tu jest niezdecydowany.Napisałem jeden post a zrobiło sie sześć zakłądek.Matylda napisała na priv,że jest chętna i ona zostaje dwa dni bo z Tarnowa troche daleko.Polonez co do wakacji to razcej każdy wyjeżdza.Ja uważam,że najlepszy 29 kwietnia sobota jest najlepszy termin.W maju weekend długi,ale ludzie też wyjeżdzają
bodek541

Postprzez scorpio44 » piątek 17 lutego 2006, 18:45

Bodek, weź powiedz jedną rzecz - czy po przeczytaniu tych 6 zakładek nadal uważasz, że masz zdolności organizatorskie i zorganizujesz lepiej zlot, niż były zorganizowane wcześniejsze? :D
scorpio44

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka