Zdawanie wieczorem

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zdawanie wieczorem

Postprzez abrover » środa 01 lutego 2006, 12:09

Trafił mi się termin za tydzień na 17:00

Będzie już raczej troche ciemno. Zdawał ktoś wieczorem? Zdaliście? Lepsze czy gorsze warunki. Co do ruchu to instruktor mówił że będize mniejszy ale przecież wtedy ludzie z pracy wracają więc chyba nie bardzo. Oczywiście miasto jest raczej oświetlone i będzie wsyzstko widać.
abrover

Postprzez Agawa » środa 01 lutego 2006, 12:35

Ja coprawda zdawałam w dzień, jak świeciło słoneczko ale wg. mnie nie ma sie czego bać.Świateł nie zapomnisz włączyc no bo musicz czy jest ciemno czy jeszcze trwa dzionek :D
A miasta naprawde są tak ładnie oświetlone, że nie powinno byś problemów z jazda i z widocznościa znaków :D
Powodzenia na examie :D
Agawa

Postprzez eScobar » środa 01 lutego 2006, 14:57

Wedlug mnie jeszcze lepiej zdawac wieczorem z tego wzgledu, ze czasem egzaminator moze nie zobaczyc czegos i moze Ci sie upiecze jak zrobisz jakis blad :)
Nie musimy spaść nisko...możemy wszystko!
eScobar

Postprzez just26 » czwartek 02 lutego 2006, 11:00

Ja na plac wyszłam o 18, na miasto po 19. Myślę, że lepiej mi się zdawało wieczorem, mniejszy ruch, prawie żaden, zreszta egzaminatorowi sie troche spieszyło, choć padał deszcz było ok. zdałam. To był mój 4 raz, wcześniej zdawałam w dzień, Zdawałam w Dąbrowie G.Wg mnie lepiej zdawać wieczorem. Powodzenia.
just26

Powrót do Egzamin na prawo jazdy