co po egzaminie???? help!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

co po egzaminie???? help!!

Postprzez madzialena » wtorek 24 stycznia 2006, 21:02

mam pytanie do osób które orientuja sie w temacie i są z okolic Krakowa, wczoraj zdałam prawko :D i tak sie cieszyłam ze juz nie poszłam zapytać tych uroczych pań co teraz???? może mi ktoś pomóc?? wiem że prawko wydawane jest w węgrzcach k/krk dla osób z jego okolic tylko nie wiem po jakim czasie koszykarska przesyła tam papiery i to tam płace za wydanie dokumentu tak??? prosze o info jeśli ktos niedawno to załatwiał..ile taraz sie czeka na upragniony papierek?? PoZdRaWiAm
i niech ktoś powie że kobiety nie potrafia jeździć.. zdałam za pierwszym razem !!! :))) w przeciewieństwie do wielu wielu facetów :P
madzialena

Postprzez Ciacho » wtorek 24 stycznia 2006, 21:14

Zawsze jest to 2 tygodnie niezależnie od miejsca zamieszkania. Możesz zapłacić za prawko przy odbiorze jak i w swoim Wordzie (Mordzie). Także szerokiej drogi :>
04.01.2006 - zdane za pierwszym razem kat B
18.01.2006 - odebrane 8)
Posiadam
a) Karte pływacką
b) Specjalną kartę pływacją tzw "żółty czepek" - nie wiesz co to? znajdz i poczytaj
Ciacho

Re: co po egzaminie???? help!!

Postprzez ella » wtorek 24 stycznia 2006, 22:56

madzialena napisał(a): wiem że prawko wydawane jest w węgrzcach k/krk dla osób z jego okolic tylko nie wiem po jakim czasie koszykarska przesyła tam papiery i to tam płace za wydanie dokumentu tak??? prosze o info jeśli ktos niedawno to załatwiał..ile taraz sie czeka na upragniony papierek?? PoZdRaWiAm

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4052
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy